Μαρία Ηλιάκη: Φωτεινό, μίνιμαλ και γεμάτο προϊόντα περιποίησης το μπάνιο της
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Φωτεινό, μίνιμαλ και γεμάτο προϊόντα περιποίησης το μπάνιο της

Σε ένα υπέροχο σπίτι γεμάτο όμορφες γωνιές ζει η Μαρία Ηλιάκη με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα.

To ζευγάρι έχει φτιάξει έτσι το σπίτι του ώστε να είναι άνετο, φωτεινό και ασφαλές τόσο για τους ίδιους αλλά πολύ περισσότερο για την κόρη τους, Κατερίνα.

maria-iliaki-kori-9.jpg

Μπορεί το σαλόνι να μετατρέπεται συχνά σε παιδότοπο αφού η μικρούλα είναι σε αυτή τη φάση να μεταφέρει παντού παιχνίδια, ωστόσο η μαμά Μαρία είναι εκεί και για τα μαζεύει αλλά και για να τη μαθαίνει πώς θα το κάνει μόνη της. Υπάρχει όμως κι ένας χώρος μέσα στο σπίτι που εκεί σίγουρα δεν θα βρεις παιχνίδια της μικρής Κατερίνας –κι αν βρεις θα είναι τα κλασσικά παιχνιδάκια μπάνιου-.

Αυτός ο χώρος λοιπόν είναι υπέροχος και δεν είναι άλλος από το μπάνιο του σπιτιού. Γεμάτος από προϊόντα περιποίησης, υπέροχα έπιπλα και την Μαρία να απολαμβάνει τη ρουτίνα ομορφιάς της.

Δες τη φωτό

«Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε ενδελεχώς για το project μετακόμιση. Είναι δύο- τρία πράγματα που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω θα βοηθήσουν και όσους έχετε οικογένεια, παιδί και είστε και εργαζόμενοι. Νομίζω το πιο βασικό είναι να βρει κάποιος μία εταιρία που τα κάνει όλα. Εγώ για παράδειγμα σήμερα έχω το συνεργείο καθαρισμού», είχε γράψει η ίδια όταν ξεκινούσε τη μετακόμιση στο σπίτι της. Οι χώροι είναι μοντέρνοι, ευρύχωροι και κυριαρχεί το λευκό με πολλά φυτά ώστε να δίνει θετική ενέργεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved