Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη!
Showbiz

Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη!

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε σήμερα, 14 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Στικούδη!

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης καλωσόρισαν στην οικογένειά τους το δεύτερο παιδάκι τους με τους δυο τους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

stikoudi.webp

Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Βαγγέλης περίμεναν με λαχτάρα το μικρό τους αγγελούδι, μιας που ήθελαν από την αρχή της κοινής τους ζωής να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και ο μικρός Βύρωνας να αποκτήσει αδερφάκι!

Όλα πήγαν καλά με το ζευγάρι να ξαναζεί μοναδικές στιγμές κρατώντας στην αγκαλιά τους τον δεύτερο γιο τους που θα πάρει το όνομα, Νικόλας!

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Το περνάω εύκολα. Πολύ χαλαρά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ότι στον Βύρωνα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα και στην όλη κατάσταση είναι πολύ έντονη. Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και εμείς να μην αγχώσουμε τους άλλους. Αν πεινάει, ας φάει. Αν θέλει να χάσει, ας τα χάσει», έχει πει η ίδια ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενος ενός ακόμη παιδιού.

stikoudikaterin_1701786330_3251141834557451919_206341927.jpg

«Δεν είμαι αρνητική καθόλου. Μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ! (Γελάει.) Μου αρέσει που ακούω να με φωνάζει κάποιος «μαμά». Δεν με φόβισε καθόλου. Τρέχω παντού με τον μικρό. Και μπάλα και δραστηριότητες και πάρκα και γήπεδα, μέσα σε όλα. Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου. Έφερα στη ζωή ένα αγοράκι που του μοιάζει και έχω τρελαθεί. Κι ας μου έλεγε ο Βαγγέλης «τα αγοράκια μοιάζουν στις μαμάδες τους». Βγήκε ίδιος, οι γκριμάτσες του, όλα. Είναι πολύ συγκινητικό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved