Κατσαφάδος:«Μετά το δυστύχημα του αδερφού μου δεν άντεχα να μείνω στη Μάνη, ήρθα στα 10 στην Αθήνα»
Showbiz

Κατσαφάδος:«Μετά το δυστύχημα του αδερφού μου δεν άντεχα να μείνω στη Μάνη, ήρθα στα 10 στην Αθήνα»

O Θοδωρής Κατσαφάδος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 μαζί με την κόρη του Μαριλού και μίλησαν μαζί για τη σχέση τους αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής τους. 

Πατέρας και κόρη, οι οποίοι υπηρετούν με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση την τέχνη της υποκριτικής μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνους.

Για παράδειγμα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος προέρχεται από μία πολύ μεγάλη οικογένεια από τη Μάνη, καθώς εκείνος ήταν το ένα από 12 παιδιά.

Ο ηθοποιός μίλησε και για μία σοκαριστική στιγμή της ζωής του που έμελλε να τη ζήσει όταν ήταν μόλις εννέα ετών. Όπως είπε, βρήκε τον αδελφό του, δύο χρόνια μεγαλύτερο, διαμελισμένο και ως γεγονός τον σόκαρε τόσο που έπρεπε να φύγει από τη Μάνη. Μαζί με τους γονείς του ήρθαν στην Αθήνα και εγκαταστάθηκαν στην Άνω Γλυφάδα που τότε ήταν ακόμα χωριό. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος επίσης τόνισε ότι δεν ήθελε η κόρη του, επίσης πολύ γνωστή ηθοποιός, Μαριλού Κατσαφάδου, να ακολουθήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved