Μελίνα Νικολαΐδη: Το τρυφερό μήνυμα του συντρόφου της για τα γενέθλιά της & οι ευχές!
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Το τρυφερό μήνυμα του συντρόφου της για τα γενέθλιά της & οι ευχές!

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, σαν σήμερα, 8 Φεβρουαρίου πριν από 20 χρόνια, είδε για πρώτη φορά το φως! Η Μελίνα Νικολαΐδη μάλιστα το γιόρτασε όπως ακριβώς ήθελε!

Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει στο Λονδίνο για σπουδές στην υποκριτική και το μιούζικαλ με το οποίο και θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον επαγγελματικά.

0H6A1419.jpg

Η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε μέχρι τη βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να είναι παρούσα στα 20α γενέθλια της κόρης της.

Η τραγουδίστρια μάλιστα αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok ότι πήγε στο Λονδίνο και μαζί με την Μελίνα και δύο πολύ καλές της φίλες απόλαυσαν το δείπνο τους σε γνωστό εστιατόριο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Οι ευχές του Αλέξανδρου

Η Μελίνα είναι τρελά ερωτευμένη με τον γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και είναι μαζί αρκετό καιρό. Όμως, εκείνος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να είναι κοντά της, όμως θέλησε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του για αυτή την ξεχωριστή μέρα των γενεθλίων της αγαπημένης του.

Έτσι, έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία από ταξίδι τους στο Μιλάνο και αρκέστηκε να της γράψει τις ευχές του: «Happy Birthday».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ζωή της Μελίνα Νικολαΐδη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved