Πιερίδη-Κατριβέσης: Η πρώτη κοινή φωτό μετά τον χωρισμό τους και η ανακοίνωση για το νέο πρότζεκτ
Showbiz

Πιερίδη-Κατριβέσης: Η πρώτη κοινή φωτό μετά τον χωρισμό τους και η ανακοίνωση για το νέο πρότζεκτ

Από το καλοκαίρι είχαν αρχίσει οι τριγμοί στον γάμο τους, όμως μόλις πριν από λίγες ήταν έτοιμοι η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης να οριστικοποιήσουν τον χωρισμό τους και να μιλήσουν γι' αυτόν. 

«Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να αλλάξει» αρκέστηκε να δηλώσει η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια στην εκπομπή Super Κατερίνα και πράγματι, μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση ετοιμάζουν πολλά πράγματα.

Μπορεί στη ζωή να μην μοιράζονται πλέον την καθημερινότητά τους αλλά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, εμπιστεύονται απόλυτα ο ένας τον άλλον!

Μάλιστα, ανέβασαν κοινή φωτό τους και ανακοίνωσαν το επόμενο κοινό πρότζεκτ που ετοιμάζουν επιχειρηματικά.

Μπορεί να μην μπήκαν σε λεπτομέρειες και να μην αποκάλυψαν κάτι συγκεκριμένο, όμως το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους ... μαγειρεύουν και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ο γάμος τους έληξε μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ανάμεσά τους σε ό,τι αφορά τα επιχειρηματικά τους όνειρα για τα οποία έχουν αποφασίσει να διαγράψουν κοινή πορεία.

Δείτε παρακάτω τις φωτό που ανέβασαν:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved