Γενέθλια για τη Λάουρα Λάτσιου: Η σχέση με τα αδέρφια της, οι σπουδές στο Λονδίνο & οι σπάνιες φώτο
Showbiz

Γενέθλια για τη Λάουρα Λάτσιου: Η σχέση με τα αδέρφια της, οι σπουδές στο Λονδίνο & οι σπάνιες φώτο

Η Λάουρα Λάτσιου, η κόρη του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη έχει γενέθλια σήμερα, 9 Φεβρουαρίου! 

Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 19 χρονών και σπουδάζει στο Λονδίνο.

H Λάουρα είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι με μακριά, ίσια μαλλιά και έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη λαμπερή μαμά της.

2881_ELENI_MENEGAKI_LAOYRA_LATSIOY_2552023.jpg

Η Ελένη σε παλιότερη εκπομπή της είχε πει: «Τέσσερις ημερομηνίες είναι… αυτό που λένε και να πεθάνω θα υπάρχουν παντού πάνω μου, είναι οι ημερομηνίες των παιδιών μου… είναι καλά παιδιά οι υδροχόοι»!

Μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια είχε κάνει την πρώτη έξοδό της με τη Λάουρα σε θεατρική παράσταση, είχε αναφέρει: «Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια…».

Η Λάουρα είναι το μοναδικό παιδί της Ελένης που λατρεύει τη μαγειρική: «Η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…».

Η 19χρονη σπουδάζει στο Λονδίνο και η μαμά της πολλές φορές έχει αναφερθεί στην κόρη της μιας και την έχει έγνοια που είναι μακριά, αφού σαν παιδί δεν ήταν εύκολο όσον αφορά το φαγητό.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη είχε πει πριν λίγο καιρό για την κόρη της που σπουδάζει στο εξωτερικό: «Σας έλεγα τις προάλλες για την κόρη μου που είναι στο εξωτερικό και η έγνοια μου ήταν όχι πως θα κοιμηθεί μόνη της, αλλά τι θα φάει… Είπα «το παιδί μου, θα έχει να φάει, που δεν ξέρει να φτιάχνει τίποτα…Ποιος θα μου το προσέξει;».

Όσο για τη σχέση της 19χρονης με τα αδέρφια της, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και την πιο μικρή, τη Μαρίνα; Είναι απλά υπέροχη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved