Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φώτο με μαγιό, η θεαματική αλλαγή στο σώμα του & το σχόλιο της Ελένης
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φώτο με μαγιό, η θεαματική αλλαγή στο σώμα του & το σχόλιο της Ελένης

O Άγγελος Λάτσιος είναι χειμερινός κολυμβητής και δημοσίευσε δύο νέα στιγμιότυπα στο instagram του και από τους πρώτους που σχολίασαν δεν ήταν άλλη από τη μαμά, Ελένη Μενεγάκη

Στα 21 του χρόνια ο Άγγελος Λάτσιος είναι πιο fit από ποτέ!

Ο Άγγελος Λάτσιος με σωστή διατροφή και καθημερινή γυμναστική έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ και έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί.

Μάλιστα, ο ίδιος δημοσιεύει ανά τακτά διαστήματα στιγμιότυπα από την προπόνησή του στο γυμναστήριο και δείχνει στους διαδικτυακούς του φίλους πώς κατάφερε να "κτίσει" το κορμί που επιθυμούσε.

aggelos-latsios.jpg

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει γίνει χειμερινός κολυμβητής και την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό με αφορμή τη συνάντησή τους.

«Ήμουν στη Μαρινέλλα με τον φίλο μου Γιάννη Λάτσιο και είχε φέρει και τον γιο του, Άγγελο και ήταν και η Νατάσα Θεοδωρίδου…

Θέλω να μιλήσω με την άδεια του Γιάννη δεν θα την πάρω γιατί είναι κολλητός μου φίλος αλλά της Ελένης Μενεγάκη της μάνας του, επειδή ήμασταν μαζί δίπλα δίπλα και μιλάγαμε για τρεις ώρες…

Μπράβο στους γονείς του αλλά και στο παιδί. Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του για αυτό βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί, ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κάνει μπάνιο το χειμώνα.

Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα…»

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δημοσίευσε δύο νέα στιγμιότυπα που απεικονίζεται με μαγιό στην παραλία και δείτε τες παρακάτω αλλά και το σχόλιο της μαμάς που είναι περήφανη για τον γιο της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved