Ζαφείρης Μελάς: «Έχω νιώσει την παρουσία Του, γιατί στο παρελθόν είχα ένα σοβαρό ατύχημα»
Showbiz

Ζαφείρης Μελάς: «Έχω νιώσει την παρουσία Του, γιατί στο παρελθόν είχα ένα σοβαρό ατύχημα»

Για την πίστη του στον Θεό και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έπαθε έμφραγμα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ζαφείρης Μελάς.

Πιστεύετε στον Θεό;

Φυσικά, αντλώ δύναμη μέσα από την πίστη μου. Στη Χαλκιδική έχω ένα εξοχικό που μέσα εκεί έχω χτίσει ένα εκκλησάκι του Αγίου Ραφαήλ, είναι ο προστάτης μου. Έχω νιώσει την παρουσία Του, γιατί στο παρελθόν είχα ένα σοβαρό ατύχημα. Ενώ πήγαινα σε μια δουλειά, είχα ένα σοβαρό τροχαίο. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε τελείως και εγώ βγήκα από εκεί σώος και αβλαβής, χωρίς καμία γρατζουνιά. Ήταν θαύμα.

1707487458997-880862244-melas-(3).jpg

Στο παρελθόν είχατε περάσει και ένα έμφραγμα. Τρομάξατε τότε;

Εκείνες τις στιγμές πάντα υπάρχει ο φόβος, είναι φυσικό. Ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι στο κρεβάτι του πόνου. Ήταν κάτι τελείως ξαφνικό που έγινε σε ανύποπτο χρόνο. Απέναντι από το σπίτι μου βρίσκεται μια καρδιολόγος και πήγα εκεί για να κάνω μια εξέταση ρουτίνας. Η γυναίκα βρήκε τότε ότι έχω πρόβλημα στην καρδιά και έτσι νοσηλεύτηκα. Το ξεπέρασα όμως ευτυχώς γρήγορα.

Λόγω της Ρομά καταγωγής σας νιώσατε ποτέ ρατσισμό;

Δεν δίνω σημασία σε αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα πιστεύω του, ούτε ασχολούμαι με αυτό και ούτε είμαι ρατσιστής. Αγαπώ όλον τον κόσμο.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved