Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλάει πρώτη φορά για το ακίνητο που αναζητά με τη Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη
Showbiz

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλάει πρώτη φορά για το ακίνητο που αναζητά με τη Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή αναζητούν οικόπεδο στο όμορφο νησί της Κρήτης προκειμένου στήσουν εκεί την «ερωτική φωλιά» των ονείρων τους. 

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και αχώριστο και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο συζητά το νέο βήμα στη σχέση του, το οποίο είναι το δικό του ακίνητο στην Κρήτη.

Κι ενώ τόσο καιρό οι φήμες ήταν πολλές κι έντονες, τώρα ο ηθοποιός επιβεβαιώνει την είδηση ότι μαζί με την αγαπημένη του σκοπεύουν να επενδύσουν στο αγαπημένο τους νησί.

Το ζευγάρι τρέφει ιδιαίτερη λατρεία για την Κρήτη και ταξιδεύει συχνά για τις διακοπές του κι όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της Real βρίσκεται πολύ κοντά στο να βρει το σπίτι που θα ζήσει τον παθιασμένο έρωτά του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αγαπά τόσο πολύ την Κρήτη που κάποιους μήνες πριν έκανε τατουάζ τον χάρτη του νησιού στο κορμί της. Φαίνεται λογικό, λοιπόν, να θέλει να μοιραστεί μοναδικές στιγμές με την αγαπημένη του στον τόπο που λατρεύει τόσο πολύ.

Πρόσφατα μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως το ζευγάρι είχε προχωρήσει στην αγορά ενός οικοπέδου, αλλά το ρεπορτάζ τα διαψεύδει.

«Αγαπώ πολύ το νησί και θέλω να βρω ένα μέρος που θα γίνει το ησυχαστήριό μου. Ακόμα δεν έχω βρει την κατάλληλη τοποθεσία, είμαι προς αναζήτηση», αποκαλύπτει τώρα στη Real ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή τη σεζόν η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά «Σασμός», οπότε ένα οικόπεδο με ένα πανέμορφο σπίτι στην Κρήτη θα ήταν ιδανικά για να χαλαρώσουν το καλοκαίρι και να ζουν από εδώ και στο εξής τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved