Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαι χαλβάς. Έχω βγει ραντεβού από το Instagram, δε θα το ξανακάνω ποτέ»
Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαι χαλβάς. Έχω βγει ραντεβού από το Instagram, δε θα το ξανακάνω ποτέ»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου και μίλησε για το Survivor, αλλά και για την προσωπική του ζωή στην οποία έχει αποδειχθεί... «χαλβάς» όπως αυτοχαρακτηρίστηκε. 

«Όταν έχεις παιδεία και μόρφωση δεν ψωνίζεσαι ποτέ. Τι έχω κάνει για να ψωνιστώ; Έχω έναν φανταστικό έρωτα με τη Dua Lipa που πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω βγει ραντεβού από Instagram. Βγήκα 2-3 φορές και είπα “Κωνσταντίνε μην το ξανακάνεις”. Ήταν διαφορετική από ότι είδα στο Instagram. Δεν στέλνω ποτέ μήνυμα. Είμαι λίγο χαλβάς σε αυτό, το έχω από παλιά γιατί φοβάμαι την απόρριψη.

Είχα πει ότι δεν ήθελα να κάνω πάνελ πάλι, βάλτε ένα ιμότζι του κλόουν γιατί δύο μήνες μετά βρέθηκα στη Σίσσυ. Είχαμε κάνει μια κουβέντα με κανάλι να κάνουμε κάτι με τον Φίλιππο και τον Νοέμβριο έμεινα ξεκρέμαστος γιατί δεν προχώρησε».

Αναφερόμενος σε τηλεοπτικά πρόσωπα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επεσήμανε:

«Ο Λιάγκας είναι από τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές που είτε σου αρέσει είτε όχι θα τον δεις γιατί δεν μασάει τα λόγια του. Εγώ προσπαθώ μεταξύ σοβαρού και αστείου να λέω αυτό που σκέφτομαι.

Εμένα μου αρέσει το Survivor. Τη δεύτερη φορά δεν το χάρηκα όπως την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά δεν υπήρχε αυτή η ανθρωποφαγία. Εμένα που με κατηγορούσαν ότι ξέρω το κομμάτι της τηλεόρασης είπα να είμαι ο εαυτός μου και αυτοί που δεν ήξεραν από τηλεόραση σκεφτόντουσαν πιο πολύ και από τους τηλεοπτικούς.

Δηλώνω μοναχικός καβαλάρης! Πιστεύω ότι τα προσωπικά μου δεν αφορούν κανέναν και δεν θέλω να επικοινωνήσω και κάτι».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved