Νίκος Αναδιώτης: Διαδηλώνει εναντίον του γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: Διαδηλώνει εναντίον του γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Νίκος Αναδιώτης ήταν ξεκάθαρος στις απόψεις του ότι είναι κατά του νομοσχεδίου, τονίζοντας ακόμη ότι δεν τον ενδιέφερε αν τον κατακρίνουν για τις απόψεις του

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία πρωτοσταθεί ο ηθοποιός, Νίκος Αναδιώτης.

Ο Νίκος Αναδιώτης ήταν ξεκάθαρος στις απόψεις του ότι είναι κατά του νομοσχεδίου, τονίζοντας ακόμη ότι δεν τον ενδιέφερε αν τον κατακρίνουν. Μάλιστα, τώρα είναι στο Σύνταγμα και διαδηλώνει κατά του νομοσχεδίου.

Ο Νίκος Αναδιώτης είχε δηλώσει πρόσφατα ότι πρόκειται για κάτι που είναι κόντρα στη φύση και «όσες φορές ο άνθρωπος πήγε κόντρα στη φύση, έφαγε τα μούτρα του».

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Αναδιώτης είχε πει, μιλώντας στο Happy Day στον Alpha: «Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία ενός ανθρώπου είναι και δικαίωμά του. Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει. Αυτοί λοιπόν μεγάλωσαν, όπως ξέραμε μέχρι πέρυσι, σε κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει αυτό το πράγμα; Για εμένα ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Δεν θέλω να το μειώσουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved