Μαρία Ηλιάκη: Εικόνες από το υπέροχο σαλόνι της! Τα φυτά, τα δεκάδες κεριά και το λευκό… παντού!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Εικόνες από το υπέροχο σαλόνι της! Τα φυτά, τα δεκάδες κεριά και το λευκό… παντού!

Σε ένα υπέροχο και μοντέρνο σπίτι ζει η Μαρία Ηλιάκη με τον σύζυγό της και την κόρη τους, Κατερίνα.

H παρουσιάστρια φημίζεται για το καταπληκτικό της γούστο και έχει φτιάξει το σπιτικό τους έτσι ώστε και να είναι ασφαλείς οι χώροι που κινείται η μικρή Κατερίνα και να χαλαρώνουν τις στιγμές που βρίσκονται όλοι μαζί!

marakiiliaki_1700912207_3243809164363471015_194727078-(1).jpg

Στο σαλόνι της, η Μαρία Ηλιάκη, έχει επιλέξει να τοποθετήσει και κάποια φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία φτιάχνουν τη διάθεση και ομορφαίνουν τον χώρο της ακόμα περισσότερο! Τα ξύλινα πατώματα ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα ενώ το λευκό χρώμα που έχει επιλέξει κάνει το χώρο ακόμη πιο aesthetic.

Πλέον, λόγω του παιδιού, περνά αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι και γι΄αυτό δεν θα μπορούσε να μην προσαρμόσει τον χώρο της όπως ακριβώς τον ήθελε και τον είχε ονειρευτεί!

Δες φωτογραφίες στη gallery

https://www.instagram.com/reel/C3KbWvbCpzd/

«Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε ενδελεχώς για το project μετακόμιση. Είναι δύο- τρία πράγματα που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω θα βοηθήσουν και όσους έχετε οικογένεια, παιδί και είστε και εργαζόμενοι. Νομίζω το πιο βασικό είναι να βρει κάποιος μία εταιρία που τα κάνει όλα. Εγώ για παράδειγμα σήμερα έχω το συνεργείο καθαρισμού», είχε γράψει η ίδια όταν ξεκινούσε τη μετακόμιση στο σπίτι της. Οι χώροι είναι μοντέρνοι, ευρύχωροι και κυριαρχεί το λευκό με πολλά φυτά ώστε να δίνει θετική ενέργεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved