Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της και η «εμμονή» με τα ψηλοτάκουνα
Showbiz

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της και η «εμμονή» με τα ψηλοτάκουνα

Μετά από χρόνια εργασίας πίσω από τις κάμερες τα τελευταία χρόνια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκανε την υπέρβαση και καλώς έκανε αφού ο ρόλος της παρουσιάστρια της πάει πολύ!

Με ωραίο λόγο, υπέροχη εμφάνιση και πάντα ενημερωμένη η παρουσιάστρια έχει πιάσει τον «παλμό» του τηλεθεατή και μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την εκπομπή τους στην ΕΡΤ «Στούντιο 4» γνωρίζουν την απόλυτη επιτυχία.

nancyzabetoglou_1705076398_3278740926502455184_49791494.jpg

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου όμως εκτός από θαυμάσια παρουσιάστρια είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα που αγαπά ιδιαίτερα τη μόδα. Όπως θα έχεις παρατηρήσει πάει με το ρεύμα της μόδας πάντα και μια από τις αλλαγές που έχει κάνει -εκτός βέβαια από το γεγονός ότι έχει χάσει κιλά και η σιλουέτα της είναι πιο σμιλεμένη από ποτέ – πρόσθεσε extensions αφήνοντας ωστόσο το ίδιους τόνους του γλυκού καστανόξανθου.

Δεν είναι όμως η μια και μοναδική αλλαγή που έχει κάνει στα μαλλιά της αφού κατά το πέρασμα των ετών έχει πειραματιστεί αρκετά, όχι τόσο χρωματικά όσο σε μήκη και στιλ!

Δες στη gallery τις αλλαγές που έχει κάνει

Όσο για τη στιλιστική εμμονή της; Αυτή δεν είναι άλλα από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

«Παλιά φορούσα τακούνια από το πρωί! Τώρα μόνο όταν υπάρχει λόγος. Πάντως όσο πιο ψηλά τόσο πιο άνετα για μένα!». Παράλληλα, απάντησε στην ερώτηση: «Πώς καταφέρνεις να φοράς τόσο ψηλά τακούνια στην εκπομπή;».

«Δεν περπατάω και πολύ στην εκπομπή οπότε δεν κουράζομαι ιδιαίτερα. Θα σου πω ένα μυστικό: στα break όταν θέλω να πάω κάπου γρήγορα βγάζω τα τακούνια και τρέχω με ένα ζευγάρι σαγιονάρες που έχω πάντα στην πόρτα!», αποκάλυψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved