Ο Σταμάτης Γονίδης στην Panik Records!
NDP Photo Agency
Showbiz

Ο Σταμάτης Γονίδης στην Panik Records!

Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει τον Σταμάτη Γονίδη, έναν ξεχωριστό, πολυγραφότατο και καταξιωμένο καλλιτέχνη, στη μεγάλη μουσική οικογένειά της.

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της εταιρείας, παρουσία του team της.

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Panik θα αποκαλύψουν πολύ σύντομα το πρώτο κοινό μουσικό τους βήμα, ένα τραγούδι με το χαρακτηριστικό λαϊκό πάθος του δημοφιλούς καλλιτέχνη, καθώς και τις νέες live εμφανίσεις που ετοιμάζει στην Αθήνα, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο.

Από τη δεκαετία του ‘80, ο Σταμάτης Γονίδης γράφει αδιάκοπα τη δική του ιστορία, τόσο ως ερμηνευτής, όσο και ως δημιουργός, καθώς και με τις live εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά και τις συναυλίες του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 50 δίσκους, που έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι και περιλαμβάνουν αναρίθμητες μεγάλες επιτυχίες που αντέχουν στον χρόνο.

Μεταξύ των αμέτρητων επιτυχιών του είναι τα «Άραγε», «Όλα Σ’ Αγαπάνε», «Όλα Τα Ξεχνάς», «Δυόμιση», «Πρώτο Τραπέζι Απόψε Μόνος Μου», «Ενδιαφέρομαι Για Σένα», «Εκδηλώθηκες», «Αμοιβαία Τα Αισθήματα», «Είσαι Μια Πληγή Ακόμα», «Και Με Πιάνουν Τα Κλάματα», «Μη Φύγεις Σου Λέω», «Με Πειράζει», «Μια Αγάπη Δεν Τελειώνει», «Με Πειράζει», «Δεν Έχεις Καρδιά», «Έχεις Θέματα», «Γιατί Κλαις», «Έχω Πετάξει Μαζί Σου», «Δε Θα Μάθεις Ποτέ» και «Μη Ρωτάς Το Γιατί».

Εκτός από τις δυνατές ερμηνείες με το χαρακτηριστικό μέταλλο της φωνής του, ο Σταμάτης Γονίδης έχει χαρίσει ως συνθέτης και στιχουργός σπουδαία τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες, ενώ έχει γράψει δύο βιβλία με φιλοσοφικό περιεχόμενο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved