Μελίνα Νικολαΐδη: Η chic εμφάνιση σε δείπνο στο Λονδίνο με τις φίλες της και τη μητέρα της
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Η chic εμφάνιση σε δείπνο στο Λονδίνο με τις φίλες της και τη μητέρα της

Τα 20α γενέθλιά της γιόρτασε η Μελίνα Νικολαΐδη την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και φυσικά η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την σημαντική στιγμή. 

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα όπου πραγματοποιεί τις σπουδές της η κόρη της και πέρασε χρόνο μαζί της.

melina.nikolaidi_

Η Μελίνα Νικολαΐδη γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τις φίλες της και τη μαμά της, σε ένα dinner σε εστιατόριο του Λονδίνου.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες, ήταν super chic φορώντας ένα κομψό μίντι μαύρο φόρεμα που συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα μαλλιά της είχε κάνει ελαφρια κυματιστά ενώ στο μακιγιάζ της τόνισε τα χείλη της με ένα κεραμμυδί κραγιόν.

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε στην παρακάτω Gallery:

Το τρυφερό μήνυμα του συντρόφου της για τα γενέθλιά της & οι ευχές!

Η Μελίνα είναι τρελά ερωτευμένη με τον γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και είναι μαζί αρκετό καιρό. Όμως, εκείνος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να είναι κοντά της. Ως εκ τούτου θέλησε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του για αυτή την ξεχωριστή μέρα των γενεθλίων της αγαπημένης του.

Ο ίδιος έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία από ταξίδι τους στο Μιλάνο και αρκέστηκε να της γράψει τις ευχές του: «Happy Birthday».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved