Μιχάλης Μουρούτσος: Έσπασε το σαγόνι του - Η φωτό από το νοσοκομείο: «Τώρα είμαι με λάμα και βίδες»
Showbiz

Μιχάλης Μουρούτσος: Έσπασε το σαγόνι του - Η φωτό από το νοσοκομείο: «Τώρα είμαι με λάμα και βίδες»

Μπορεί στην πρώτη του ανάρτηση από το νοσοκομείο ο Μιχάλης Μουρούτσος να μην έδωσε λεπτομέρειες για το ατύχημα του, ωστόσο νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (13-02) μέσα από νέο ποστ έκανε γνωστό έσπασε το σαγόνι του και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

«Την περασμένη Πέμπτη είχα ένα ατύχημα σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα 8χ8. Σε μια κακή ,σπάνια στιγμή έσπασα το σαγόνι μου καθώς συγκρούστηκα με έναν φίλο μου( συμπαιχτη ).Διακομίστηκα στο 401 και διαγνωστικά με κάταγμα της κάτω γνάθου. Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό , οι νοσοκόμοι ,οι νοσηλευτές , οι γιατροί και οι η διοίκηση του νοσοκομείου στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γνάθο χειρουργό Γιώργο Μητσόπουλο που μου έκανε την επέμβαση με απόλυτη επιτυχία. Γιώργο περα από καλός γιατρός είσαι και υπέροχος άνθρωπος.Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την σύντροφο μου που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα μου, τους συγγενείς μου , τους φίλους μου, συναδέλφους , δασκάλους προπονητες,τους γνωστούς μου και τους αγνώστους που ήταν δίπλα μου.Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης ήταν συγκινητικά .

michalismouroutsos_1707833281_3301867298686190275_637722522.jpg


ΥΓ 1 Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις παντα υπάρχει και η θετική πλευρά . Εγώ επιλέγω να βλεπω μόνο αυτή.ΥΓ 2 Γνωρίζω ότι κάνω "τρελες" για την ηλικία μου. Περιμένω να περάσει ο καιρός για να τις ξανά αρχίσω.
ΥΓ 3 κάποιος μου είπε ότι για να μπορέσεις να διοικήσεις την ομοσπονδία του αθλήματος σου,πρέπει να είσαι σιδεροκέφαλος. Τώρα είμαι με λάμα και βίδες….», έγραψε ο ίδιος.

Δες την ανάρτησή του

Φυσικά και ο γνωστός Ολυμπιονίκης δεν είναι μόνος καθώς από το πλευρό του δεν έχει φύγει και η σύντροφός του, Κατερίνα Παλαιολόγου.

Τι ανέβασε η σύντροφός του;

Η ίδια, μοιράστηκε επίσης μαζί μας κάποιο στιγμιότυπο μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο την είδαμε να κρατάει το χέρι του αγαπημένου της και έγραψε: «Σιδερένιος αγάπη μου», με εκείνον να κάνει repost και να απαντά «Σ’ ευχαριστώ για όλα αγάπη μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved