Πάρης Αλεξάνδρου: Περπατάει και απολαμβάνει την παιδική χαρά χωρίς τη βοήθεια του μπαμπά
Showbiz

Πάρης Αλεξάνδρου: Περπατάει και απολαμβάνει την παιδική χαρά χωρίς τη βοήθεια του μπαμπά

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη μας αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο πως ο μικρός της Πάρης ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα!

Πλέον ο γιος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη ανεξαρτητοποιείται, πάντα ωστόσο με το άγρυπνο βλέμμα των γονιών του να τον ακολουθεί.

Ο Δημήτρης μάλιστα το πρωί της Τρίτης (13-02) ανέλαβε την ψυχαγωγία του και τον πήγε να απολαύσει το παιχνίδι του στην παιδική χαρά.

alexandrou-(2).jpg

Αμέριστη η χαρά του μικρούλη που μπορεί και κινείται άνετα. Αμέριστη όμως και η χαρά του μπαμπά που απολαμβάνει τον γιο του σε νέες περιπέτειες. «Καθημερινές μου γυμναστικές. Βόλτα και Άγιος ο Θεός, έχει τέλεια μέρα», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δες το βίντεο

«Δε σημειώνω ποτέ την περίοδό μου, ο Δημήτρης μια μέρα μου είπε “είσαι έγκυος”, το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες γυμναστηρίου με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ντρεπόμουν να πάω εγώ να το πάρω γιατί δεν είχα ξανακάνει, ήμουν χαλαρή, περίμενα να μπω για προπόνηση και μου λέει η Δήμητρα ότι είναι θετικό. Δε μπήκαμε ποτέ για προπόνηση. Στον Δημήτρη είπαμε ότι βαριόμασταν και πήγαμε για καφέ, του είπα ότι είμαι έγκυος αργότερα, όταν γύρισα σπίτι…», αποκάλυψε πρόσφατα η Ιωάννα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved