Θάνος Τζάνης στο gossip-tv: «Είναι μεγάλος ο ρόλος της μαμάς. Οι γονείς δίνουν τις βάσεις στο παιδί»
Showbiz

Θάνος Τζάνης στο gossip-tv: «Είναι μεγάλος ο ρόλος της μαμάς. Οι γονείς δίνουν τις βάσεις στο παιδί»

Μπορεί ο Θάνος Τζάνης να είναι ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές της γενιάς του και αυτή την περίοδο να είναι σε δημιουργικό οίστρο καθώς ετοιμάζει δυο νέα τραγούδια, ωστόσο είναι κι ένας άνθρωπος που ενημερώνεται για όλα όσα απασχολούν την κοινωνία και δεν θα μπορούσε να μην καταθέσει δημόσια την άποψη του περί τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Κάθετα αντίθετο τον βρίσκει κάτι τέτοιο και μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv τονίζει πως ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει στο πλευρό του τη μαμά και τον μπαμπά ενώ θεωρεί πως ο ρόλος της μητέρας μέσα στην οικογένεια παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο.

thanostzanisofficial_1680871404_3075694723314280860_3241967125.webp

Με αφορμή την συζήτηση στη Βουλή για το νόμο περί τεκνοθεσίας, θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια;


«Επειδή εγώ έχω κάποια πρότυπα από μικρός, έχω μεγαλώσει με ένα συγκεκριμένο τρόπο, κάπως παραδοσιακά, έχω στο μυαλό μου ότι το παιδάκι για να μεγαλώσει σωστά χρειάζεται τον μπαμπά και τη μαμά. Σέβομαι, φυσικά, την προσωπική ζωή του κάθε ανθρώπου. Αγαπάω όλο τον κόσμο και τραγουδάω για όλο τον κόσμο, γιατί είμαι ένας καλλιτέχνης που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως φύλου και χρώματος και σεξουαλικών προτιμήσεων και προσανατολισμού. Απλά η διαφωνία μου έγκειται στην τεκνοθεσία. Πιστεύω ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει χρειάζεται μπαμπά και μαμά»

Θεωρείτε πως με αυτή τη νομοθεσία θα διαλυθεί ο θεσμός της οικογένειας;

«Θεωρώ ότι είναι στο χέρι του κάθε ανθρώπου να κρατήσει τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις που πρέπει να έχει το κάθε παιδί που μεγαλώνει»

Πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της μητέρας στο μεγάλωμα και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού;

«Είναι πολύ μεγάλος ο ρόλος της μητέρας, όπως και του πατέρα φυσικά. Οι δύο γονείς δίνουν τις βάσεις στο παιδί, ο καθένας διαδραματίζει το δικό του ρόλο στο μεγάλωμα του παιδιού. Γι' αυτό και πρέπει να υπάρχουν και οι δύο γονείς στη δημιουργία της προσωπικότητας ενός παιδιού καθώς μεγαλώνει»

Η παραδοσιακή οικογένεια που είναι το βασικό κύτταρο της κοινωνίας δεν θα έπρεπε να προστατεύεται άνευ όρων και νόμων;

«Ακριβώς γι' αυτό και όπως είπα, είναι στο χέρι των ανθρώπων το πώς θα κρατήσουν αυτό το κύτταρο και αυτόν τον πυρήνα ζωντανό. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο θεσμός της οικογένειας δεν πρόκειται να εκλείψει στην Ελλάδα, γιατί θεωρώ ότι είμαστε μια χώρα με αρχές, με ήθη, με έθιμα, με παραδόσεις και αυτό δεν μπορεί να το εξαλείψει τίποτα, κατά τη δική μου ταπεινή άποψη»

Ο μεγαλύτερος σου φόβος στην περίπτωση που τελικά περάσει το νομοσχέδιο, ποιος είναι;

«Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάποιος φόβος, θα έλεγα όμως ότι είμαι αισιόδοξος. Ο κόσμος ξέρει πώς να κρατήσει το θεσμό της οικογένειας ζωντανό. Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί πιστεύω ότι οι Έλληνες κρύβουν μια τεράστια δύναμη μέσα μας και ανά τους αιώνες το έχουμε αποδείξει. Ο θεσμός της οικογένειας θα κρατηθεί»

thanostzanisofficial_1679318955_3062671835418129480_3241967125.webp


Ο Θάνος Τζάνης αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί Eliott που «χτυπά» στην καρδιά της πρωτεύουσας, στο Κολωνάκι κάθε Πέμπτη μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου και τη Χριστίνα Κολέτσα σε ένα πολύ πετυχημένο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αυτό είναι βασισμένο στο καλό λαϊκό τραγούδι που ο κόσμος δείχνει να τιμά, να προτιμά και να διασκεδάζει με αυτό. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι σε αυτό το χώρο κάθε Πέμπτη μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου και τη Χριστίνα Κολέτσα. Ταυτόχρονα κάνω και μια μεγάλη περιοδεία με συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», λέει ο ίδιος.

Παράλληλα ο Θάνος Τζάνης είναι σε μια πολύ δημιουργική περίοδο γιατί κυκλοφόρησε το καλοκαίρι διασκευή του «Είσαι Θεός» του μεγάλου Γιάννη Πάριου δια χειρός Χριστόδουλου Σιγανού, Βαλεντίνο και Γιώργου Ρεϊσόπουλου ενώ αυτές τις μέρες ηχογραφεί δυο νέα τραγούδια.

thanostzanisofficial_1689852915_3151037099003631665_3241967125.webp

«Η διασκευή του «Είσαι Θεός» γνώρισε μεγάλη επιτυχία, παίζεται στα κλαμπ, ο κόσμος το αγαπάει. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία της ηχογράφησης δύο νέων τραγουδιών, πάλι του Χριστόδουλου Σιγανού και του Βαλεντίνο, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά, προς το καλοκαίρι. Οπότε είμαι χαρούμενος, είμαι σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο και νομίζω ότι έχω αρκετά πράγματα να δώσω ακόμα», τονίζει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved