Δούκισσα Νομικού: H εξομολόγηση για τον έρωτα, οι singles, οι φωτό & η συμβουλή του πατέρα της
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: H εξομολόγηση για τον έρωτα, οι singles, οι φωτό & η συμβουλή του πατέρα της

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η Δούκισσα Νομικού έκανε τη δική της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η εντυπωσιακή παρουσίαστρια θέλησε γράψει για τον έρωτα, απευθυνόμενη τόσο στους ερωτευμένους όσο και τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να μην έχουν σχέση.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της φωτογραφίες της με λουλούδια ενώ αποκάλυψε και τη συμβουλή που της έχει δώσει ο πατέρας της.

«Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους ή μη. Στους ευτυχισμένους singles από επιλογή. Στους πονεμένους ή προδομένους. Σήμερα είναι -ή και όχι – μια χαζοαφορμή να θυμηθούμε να γιορτάζουμε τον έρωτα. Την αγάπη. Για εκείνον/η. Για τους φίλους και την οικογένεια μας. Για εσένα. Για εμένα. Για τη ζωή.

Ας δείχνουμε καθημερινά τα συναισθήματά μας. Με πράξεις. Με αγκαλιές. Με τηλεφωνήματα γεμάτα ενδιαφέρον. Με λόγια. Ω ναι, και τα λόγια χρειάζονται. Λόγια ενδυνάμωσης σε κάνουν να νιώθεις ατρόμητος/η ενώ λόγια προσβλητικά σε αποκαρδιώνουν. Αφήνω εδώ μια συμβουλή που μου έδινε από μικρή ο πατέρας μου: «Μην ανταλλάξεις ποτέ κουβέντες που θα μετανιώσεις μετά. Τα λόγια δεν επιστρέφονται» (Τόσα χρόνια και ακόμη την τηρώ)» έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved