Αθηνά Οικονομάκου: Ποιο είναι το μυστικό για να αποκτήσεις το καλλίγραμμο & γυμνασμένο σώμα της;
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιο είναι το μυστικό για να αποκτήσεις το καλλίγραμμο & γυμνασμένο σώμα της;

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι το hot πρόσωπο των ημερών, καθώς οι χλιδάτες διακοπές στο Ντουμπάι μαζί με τη Βίκυ Καγιά, δεν πέρασαν απαρατήρητες. 

Το Instagram της Αθηνάς Οικονομάκου πήρε φωτιά, καθώς οι αναρτήσεις στα social media από τις διακοπές της στο Ντουμπάι πάνε κι έρχονται!

Ονειρικά φορέματα, μοναδικά beauty looks και χλιδάτες δεξιώσεις είναι μερικά από τα στιγμιότυπα που κοσμούν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

1707743337775-523678407-kagia-oikonomakou-(1).jpg

Βέβαια, η διάσημη ηθοποιός απέσπασε ένα «κύμα» παραπόνων από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Παρόλα αυτά, η εντυπωσιακή Αθηνά Οικονομάκου έδειξε να αγνοεί ή να μην επηρεάζεται από τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, καθώς επανήλθε με νέες αναρτήσεις.

Η Βίκυ Καγιά, η οποία βρέθηκε στο Ντουμπάι μαζί της για επαγγελματικούς λόγους, όταν ερωτήθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα αρνητικά σχόλια, απάντησε:

«Το βρίσκω υπερβολικό αυτό. Ήμασταν καλεσμένοι, μας φροντίσανε, μας καλέσανε, μας κοιμήσαnε, φάγαμε πολύ ωραία, περάσαμε φανταστικά. Το βρίσκω λίγο υπερβολικό, δεν το είδα, δεν το άκουσα, δεν το ξέρω. Αλλά το βρίσκω υπερβολικό. Και τους βρίσκω και τους δύο γλυκύτατους. Δεν τους ήξερα, δεν τους είχα ζήσει».

Πώς διατηρεί η Αθηνά Οικονομάκου το καλλίγραμμο σώμα της;

Εμείς από το πολυσυζητημένο ταξίδι στο Ντουμπάι θέλουμε να κρατήσουμε μόνο μία στιγμή κι αυτή είναι της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό!

oikonomakou.jpg

Φαίνεται πως οι pilates αποδίδουν, καθώς το καλλίγραμμο σώμα της και τα γυμνασμένα πόδια της μας τράβηξαν την προσοχή.

Κι όμως! Είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved