Γκέλυ Γαβριήλ: Το πραγματικό της όνομα, ο τίτλος του «sex symbol» και πώς είναι σήμερα
Showbiz

Γκέλυ Γαβριήλ: Το πραγματικό της όνομα, ο τίτλος του «sex symbol» και πώς είναι σήμερα

Η Γκέλυ Γαβριήλ υπήρξε μια από τις ομορφότερες και πιο εντυπωσιακές γυναίκες τις δεκαετίες του ’80 και ’90.

Η Γκέλυ Γαβριήλ με επιτυχίες στο θέατρο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο αλλά και στις βιντεοταινίες της εποχής, παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα.

gely-gavriil-(4).jpg

H τηλεόραση και ο λόγος που αποχώρησε

«Το 1998 έφυγα από τον χώρο από δική μου επιλογή. Είχα κουραστεί πολύ. Δούλευα ασταμάτητα και είχα φτάσει 48 κιλά. Εκανα παράλληλα τρεις διαφορετικές δουλειές: θέατρο, σίριαλ και βιντεοταινίες. Μάλιστα, στην τελευταία παράσταση όπου έπαιξα σωριάστηκα στη σκηνή από υπερκόπωση και νοσηλεύτηκα. Είπα να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα και με έναν φίλο μου ανοίξαμε ένα καλλιτεχνικό γραφείο που προωθούσε Ελληνες ηθοποιούς και μοντέλα σε διαφημιστικές δουλειές στη χώρα μας και τη Γαλλία», έχει πει για την αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα.
Το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική και από μικρή έλεγε ότι θα γίνει είτε ηθοποιός είτε αεροσυνοδός. Τελικά την κέρδισε η υποκριτική.

gely-gavriil-(6).jpg

Ο τίτλος «sex symbol»

«Το sex symbol δεν το πούλησα, όπως κάποιες άλλες... Δεν στάθηκα τόσο πολύ στην εξωτερική μου εμφάνιση. Μη σου πω ότι σε κάποιες δουλειές επέλεγα εγώ να «τσαλακωθώ». Εχω κάνει ρόλους και γριάς και ναρκομανούς και άσχημης»

gely-gavriil-(5).jpg

«Είμαι αυτοκαταστροφικό τέρας, δεν ήθελα να μπω στον πειρασμό να επιστρέψω, ήθελα να μείνω πιστή στην απόφαση μου. Ήταν συγκλονιστικές αυτές οι δύο απώλειες στη ζωή μου. Μου έχει πάρει πάρα πολύ καιρό να συνέλθω και ακόμα δεν μου έχει φύγει. Επιστρέφω τώρα που ηρέμησα και μπορώ να σταθώ επάνω στη σκηνή. Ήμασταν πολύ δυνατό τρίο με τους γονείς μου», έχει απαντήσει σχετικά με τον αν δεχόταν προτάσεις.

Δες πώς είναι σήμερα στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved