Θάνος Τζάνης: Οι εκρηκτικές εμφανίσεις και τα δυο νέα τραγούδια στα… σκαριά!
Showbiz

Θάνος Τζάνης: Οι εκρηκτικές εμφανίσεις και τα δυο νέα τραγούδια στα… σκαριά!

Την πιο δημιουργική του φάση διανύει ο Θάνος Τζάνης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του πορεύεται με σεβασμό στο ελληνικό τραγούδι και τις συνεργασίες του δεν παύει να μας εκπλήσσει ευχάριστα!

201709261148180.0093_THANOS_TZANIS_VASILIS_TERLEGAS_2592017.jpg

Φέτος ο Θάνος Τζάνης απολαμβάνει απίθανες βραδιές με τους πιστούς θαυμαστές του στο νυχτερινό μαγαζί Eliott που «χτυπά» στην καρδιά της πρωτεύουσας, στο Κολωνάκι κάθε Πέμπτη μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου και τη Χριστίνα Κολέτσα σε ένα πολύ πετυχημένο πρόγραμμα.

«Το πρόγραμμα αυτό είναι βασισμένο στο καλό λαϊκό τραγούδι που ο κόσμος δείχνει να τιμά, να προτιμά και να διασκεδάζει με αυτό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι σε αυτό το χώρο κάθε Πέμπτη μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου και τη Χριστίνα Κολέτσα. Ταυτόχρονα κάνω και μια μεγάλη περιοδεία με συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», είπε στο gossip-tv.

Πάρε μια γεύση από τις εκρηκτικές βραδιές στο Eliott

Tο καλοκαίρι διασκευή του «Είσαι Θεός» του μεγάλου Γιάννη Πάριου δια χειρός Χριστόδουλου Σιγανού, Βαλεντίνο και Γιώργου Ρεϊσόπουλου ενώ αυτές τις μέρες ηχογραφεί δυο νέα τραγούδια.

201709261132350.0061_MERI_VLASOPOYLOY_MPARKOYLI_THANOS_TZANIS_2592017.jpg

«Η διασκευή του «Είσαι Θεός» γνώρισε μεγάλη επιτυχία, παίζεται στα κλαμπ, ο κόσμος το αγαπάει. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία της ηχογράφησης δύο νέων τραγουδιών, πάλι του Χριστόδουλου Σιγανού και του Βαλεντίνο, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά, προς το καλοκαίρι. Οπότε είμαι χαρούμενος, είμαι σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο και νομίζω ότι έχω αρκετά πράγματα να δώσω ακόμα», μας είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved