Top 5: Η αποκάλυψη για την Δημητρίου, η περιπέτεια υγείας της Κατσαφάδου & η εξομολόγηση του Λούλη
Showbiz

Top 5: Η αποκάλυψη για την Δημητρίου, η περιπέτεια υγείας της Κατσαφάδου & η εξομολόγηση του Λούλη

Top 5: Και εξομολογήσεις και αποκαλύψεις αλλά και σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα είχε η εβδομάδα που μας πέρασε.

Με βάση τα «κλικ» σας συγκεντρώσαμε το τοπ 5 των θεμάτων που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Ας τα δούμε ένα προς ένα...

Άντζελα Δημητρίου: «Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ θα βγει το σπίτι στον αέρα, εγγυήτρια είναι η Όλγα»

2c74cff5-dimitriou-kioyrtsaki-kai-fotis.webp

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε στον αέρα της εκπομπής «Fay’s Time» ο Γρηγόρης Εκμαλιάν για την Άντζελα Δημητρίου, κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν ανέφερε ότι υπάρχει μια υποχρέωση 50.000 ευρώ, που αν δεν πληρωθεί, τότε θα κινδυνεύσει το σπίτι της οικογένειας

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ …χθες, υπάρχει κίνδυνος να βγει το σπίτι στον αέρα και εγγυήτρια στο σπίτι είναι η Όλγα. Αναγκάζομαι να λέω πράγματα που δεν πρέπει να πω, αλλά προκειμένου να υποστηρίξω την αλήθεια, πρέπει να πω την αλήθεια»

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Από το πολύ κλάμα και τη στενοχώρια έπαθα νεύρωση στομάχου»

b1542994-katsafadou.webp

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, μας ενημέρωσε μέσα από τα social media ότι θα απέχει για λίγο καθώς έπαθε νεύρωση στομάχου. Μετά τα μηνύματα που έλαβε, επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία επεσήμανε ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, χρειάζεται λίγη ξεκούραση, καθώς από τη στενοχώρια και το κλάμα, έπαθε νεύρωση στομάχου.


«Απέχω λίγο από τα social, γιατί όπως γνωρίζετε όσοι με αγαπάτε και με ακολουθείτε, είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη από το σύνηθες…

Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, για την αγάπη σας!!!
Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού», έγραψε μεταξύ άλλων.

Βασίλισσα Σοφία: Η βόλτα για ψώνια στο Μαρούσι, ενισχύει τις φήμες για εγκατάστασή της στην Ελλάδα

934224a0-vasilissa-sofia-eirini-(3).webp

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη βασιλομήτωρ Σοφία της Ισπανίας να ετοιμάζει την μόνιμη εγκατάστασή της στην Ελλάδα. Η βασίλισσα Σοφία εθεάθη προ ημερών στο Golden Hall να κάνει τη βόλτα της και να περιηγείται στα καταστήματα, πάντα με συνοδεία και παρέα με την αδελφή της Ειρήνη.

Λούλης: «Έχουμε έρθει σε αδιέξοδο με την Έμιλυ! Έχουμε πολλές δυσκολίες και πάνω – κάτω»

loulis-(4).webp

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out ήταν ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Famagusta και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του με την Έμιλυ Κολιανδρή και αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης τους. «Θα ήταν δύσκολο να μην την κάνουμε και οι δυο αυτή τη δουλειά. Είναι δύσκολο ο άλλος να καταλαβαίνει τα ωράριά σου, πως δεν έχεις ρεπό, δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, τις αγωνίες σου. Είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον που είναι σε αυτή τη δουλειά γιατί έχει πολλούς πειρασμούς, ματαιοδοξία… Είναι ωραίο να έχεις σταθερό σημείο. Να ξέρεις πως έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου. Αυτό είναι για εμένα η Έμιλυ. Είναι η μητέρα των παιδιών μου, κάτι ιερό. Από την άλλη, δεν είναι όλα μέλι γάλα στον γάμο μας και όλα ιδανικά. Έχουμε πολλές δυσκολίες και πάνω – κάτω», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Λάουρα Λάτσιου: Έφτιαξε το πρώτο της φαγητό και έστειλε φωτογραφία στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη

eleni-laoura.webp

Η Λάουρα Λάτσιου, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου σπουδάζει στο Λονδίνο και… έφτιαξε το πρώτο της φαγητό!

Η 19χρονη έφτιαξε αρακά και έστειλε φωτογραφία στη μαμά της που τρώει αρακά φτιαγμένο από τα χεράκια της!

Μάλιστα η Λάουρα έστειλε φωτογραφία της στη μαμά της, την Ελένη την ώρα της εκπομπής που έτρωγε αρακά από τα χεράκια της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved