Βασίλισσα Σοφία: Η βόλτα για ψώνια στο Μαρούσι, ενισχύει τις φήμες για εγκατάστασή της στην Ελλάδα
VIP Life

Βασίλισσα Σοφία: Η βόλτα για ψώνια στο Μαρούσι, ενισχύει τις φήμες για εγκατάστασή της στην Ελλάδα

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη βασιλομήτωρ Σοφία της Ισπανίας να ετοιμάζει την μόνιμη εγκατάστασή της στην Ελλάδα.

Η ίδια είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της πως θα ήθελε να περάσει τα τελευταία χρόνια της στην Ελλάδα και όταν πεθάνει να αποτεφρωθεί. Μάλιστα είχε επισημάνει πως ήθελε τις στάχτες της να τις ρίξουν στο αγαπημένο της Αιγαίο, όπως αναφέρουν δίκτυα στην Ισπανία, σαν το elconfidencial και το elnacional.

Στα 86 της χρόνια, η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η οποία γεννήθηκε στην Ελλάδα και πάντα είχε στενούς δεσμούς με την οικογένεια του αδελφού της θέλει να εγκατασταθεί στη χώρα μας, όπως άλλωστε έκανε η μικρότερη αδελφή της, η Ειρήνη η οποία το 2018 αποφάσισε να εγκαταλείψει το βασιλικό παλάτι της Ισπανίας «La Zarzuela» και να ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα στην πλατεία Μαβίλη.

Έτσι, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, δεν είναι διόλου απίθανο να συμβεί το ίδιο και για τη βασίλισσα Σοφία, μητέρα του σημερινού βασιλιά της Ισπανίας, Φιλίππου ΣΤ’, γύρω από το όνομα της οποίας υπάρχει έντονη φημολογία, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις και το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγιναν γνωστές οι απιστίες του συζύγου της Χουάν Κάρλος, τέως βασιλιά της Ισπανίας ο οποίος έχει αυτοεξοριστεί στο Άμπου Ντάμπι. Η πιθανότητα και μόνο να επιστρέψει ο Χουάν Κάρλος στην Ισπανία, κάνει πολλά δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι θα αναγκάσει τη βασίλισσα να φύγει μακριά. Και πού καλύτερα από την Ελλάδα, την οποία η ίδια θεωρεί δεύτερη πατρίδα της και θέλει να επισκέπτεται συχνά.

Πάντως, η βασίλισσα Σοφία εθεάθη προ ημερών στο Golden Hall να κάνει τη βόλτα της και να περιηγείται στα καταστήματα, πάντα με συνοδεία και παρέα με την αδελφή της Ειρήνη.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved