Μενούνος: Νίκησε για 2η φορά τον καρκίνο-Οι συγκλονιστικές εικόνες από τη νοσηλεία της & η ανάρτηση
2022 Getty Images
Showbiz

Μενούνος: Νίκησε για 2η φορά τον καρκίνο-Οι συγκλονιστικές εικόνες από τη νοσηλεία της & η ανάρτηση

Η Μαρία Μενούνος κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο και με μία ανάρτησή της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της και μιλά ανοιχτά για την περιπέτεια της υγεία της. 

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είναι υγιής κι ευτυχισμένη, αφού βίωσε δύσκολες στιγμές έχοντας έρθει αντιμέτωπη για δεύτερη φορά με τον καρκίνο.

Η Μαρία Μενούνος κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη αφού πρώτα υποβλήθηκε σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση με σκοπό να αφαιρέσει τον όγκο στο πάγκρεας.

Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ παράλληλα εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όσους βρέθηκαν στο πλευρό της σε αυτό το δύσκολο και τρομακτικό ταξίδι.

MARIA-MENOUNOS-1-e1676281587715.jpg

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος:

«Και επίσημα πέρασε ένας χρόνος από το χειρουργείο στο πάγκρεας… Βλέποντας πίσω (μου φαίνεται μια αιωνιότητα) έβλεπα βίντεο και σκέφτομαι πόσο τρελό είναι το που βρίσκομαι τώρα. Τότε είχα τρομοκρατηθεί. Είχα ένα μωρό να έρχεται και επισκέφτηκα το γραφείο του γιατρού, όπου έμαθα ότι χρειάζομαι μια μεγάλη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα! Καρκίνος; Ουάου.

Είχα ένα υπέροχο σύστημα υποστήριξης, για το οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ο σύζυγος μου κοιμόταν στο νοσοκομείο. Το πρωί είχα τον μπαμπά μου και όλους τους καλούς μου φίλους. Έχω ευχαριστήσει τους γιατρούς μου σε άλλες αναρτήσεις, αλλά έναν χρόνο μετά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και τους αγαπημένους μου. Μαζί με την πίστη μου, όλοι βοήθησαν να έχω το θαύμα της θεραπείας και της μητρότητας. Ευχαριστώ και πάλι. Παραμένω για πάντα ευγνώμων», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

Δείτε εδώ το βίντεο της Μαρίας Μενούνος με στιγμιότυπα από τις δύσκολες μέρες της νοσηλείας της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved