Σφακιανάκης: Τι έλεγε για την τεκνοθεσία: «Το φυσιολογικό είναι άνδρας και γυναίκα κάνουν παιδί»
Showbiz

Σφακιανάκης: Τι έλεγε για την τεκνοθεσία: «Το φυσιολογικό είναι άνδρας και γυναίκα κάνουν παιδί»

Το 2017, ο Νότης Σφακιανάκης είχε δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και είχε εκφράσει τις απόψεις του σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. 

«Οι ομοφυλόφιλοι βίαια προσπαθούν να περάσουν πράγματα. Δεν είναι ωραίο. Σαφέστατα η κοινωνία τους είχε στη γωνία. Έχουν έλλειψη δικαιωμάτων; Όχι. Θέλουν να αποκτήσουν κάτι, το οποίο δεν τους είναι απαραίτητο, δεν είναι ανάγκη να το έχουν»

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας του είχε αναφέρει ζευγάρι που έχει αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης, είπε: «Πόσο λάθος είναι αυτό. Εγκληματικό είναι αυτό. Δυο άνδρες μεγαλώνουν ένα παιδί. Το παιδί αυτό από πού βγήκε; Από μια γυναίκα...

Είμαστε δυο καλοί πατεράδες. Η μαμά λείπει... Και κάποιος κάνει τη μαμά, σύγχυση λοιπόν για το παιδί. Βλέπει ένα πρότυπο, το οποίο είναι συγκεκριμένο από τη φύση αλλά αυτό το πρότυπο κάνει κάτι παραφύση σαν συμπεριφορά. Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους αλλά δεν πρέπει οι πράξεις να βλάψουν έναν άνθρωπο. Γιατί αυτό το βλάπτει το παιδί. Το φυσιολογικό είναι άνδρας και γυναίκα κάνουν παιδί»

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved