Καστάνη: «Ειπώθηκε ένα χοντρό ψέμα για μένα, με πλήγωσε γιατί ήρθε σε μια συγκλονιστική στιγμή»
Showbiz

Καστάνη: «Ειπώθηκε ένα χοντρό ψέμα για μένα, με πλήγωσε γιατί ήρθε σε μια συγκλονιστική στιγμή»

Για το ψέμα που έχει ειπωθεί για εκείνη και την έχει πληγώσει φρικτά αλλά και για την πρόταση που της είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη, μίλησε η Ελένη Καστάνη.

«Η συμμετοχή στο Breakfast@Star ήταν μια ωραία εμπειρία που πραγματικά, επειδή ήμουν σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, μου έδωσε μια κέφι και χαρά. Επίσης, τους έλεγα ότι είμαι γουρλού και ναι, είμαι πάρα πολύ γουρλού». Τα νούμερα τώρα έχουν ανέβει πάρα πολύ αλλά εγώ δεν ήμουν στην αρχή; Μπορεί να μην είμαι τώρα αλλά μπήκα στην αρχή και έδωσα και εγώ τη δύναμη μου, την θετική μου ενέργεια.

eleni-kastani-xrimata-synentefksi.jpg

Θέλω να σας πω ότι η πρώτη πρόταση που μου έγινε ήταν τόσο παλιά. Υπήρχε μια σπουδαία κυρία, η οποία ήταν η πρώτη που μου έκανε πρόταση να κάνω gossip στην τηλεόραση πριν από πάρα πολλά χρόνια όταν η Ελένη Μενεγάκη θα έβγαινε τότε στον ΑΝΤ1 και στο πρωινό. Και εγώ αρνήθηκα γιατί το σκέφτηκα και είπα «τι δουλειά έχω εγώ τώρα να πάω να λέω για συναδέλφους μου, καλλιτέχνες άλλους και αυτά» και δεν πήγα ποτέ».

Ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε:

kastani.jpg

«Πέραν μιας περίπτωσης από ένα χοντρό ψέμα που έχει ειπωθεί για μένα, δεν έχω παράπονο από κανέναν. Δεν ήταν από δημοσιογράφους, ήταν από άσχετους. Ο χρόνος όμως έδειξε ποιος παραμένει στη δουλειά, ποιος είναι συνεργάσιμος .Ήταν ένα ψέμα επάνω στη δουλειά και με πλήγωσε πάρα πολύ γιατί ήρθε σε μια πολύ συγκλονιστική στιγμή στη ζωή μου και πιστεύω ότι ακόμα έχει επιπτώσεις επάνω μου. Κάποιοι μπορεί να το πίστεψαν γιατί είμαστε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο που δυστυχώς είναι πολύ σκληρή η δουλειά μας»

Δες το βίντεο από την εκπομπή Γεια σου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved