Γιάννης Ζουγανέλης: Η παρέμβασή του σε περιστατικά βίας και το σοκ για τον Νίκο Ξυλούρη
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: Η παρέμβασή του σε περιστατικά βίας και το σοκ για τον Νίκο Ξυλούρη

Ο συνθέτης και ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο «Όλα για τη Ζωή μας Vita» για το χαρακτηριστικό της απάθειας στην ανθρώπινη συμπεριφορά και τι συνέπειες έχει στην κοινωνία, κάνοντας αποκαλύψεις. 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την στάση ζωής του.

zouganelis-(2).jpg

«Παρακολουθώ τις ειδήσεις για να βλέπω τι επικοινωνείται. Αντιδρώ συνεχώς δεν είμαι άπραγος, δεν έχω αποποιηθεί την έννοια του πολίτη. Από το 1985 έχω συνεχώς προτάσεις να κατέβω στην πολιτική ωστόσο τις απορρίπτω γιατί θεωρώ ότι ο ρόλος του πολίτη είναι ισχυρότερος από του πολιτικού. Μετέχω και αντιδρώ και από το πληκτρολόγιο και έχω έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς. Δεν μπορώ τους απαθείς ανθρώπους, ο απαθής είναι άνθρωπος της μάζας. Πλέον απομυθοποιούμε την συντροφικότητα, τις έννοιες πατέρα – μητέρας, νιώθουμε ότι δεν έχουμε υποχρέωση να εξελίξουμε αυτά που μας έχουν παραδοθεί. Έχουμε γίνει μάζα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης συμπλήρωσε πως:

«Θα παρέμβω και έχω παρέμβει σε περιστατικά βίας που έχουν γίνει μπροστά μου. Δεν γίνεται να μην αντιδράσουμε σε ό,τι γίνεται στην κοινωνία. Οι άνθρωποι πολλές φορές συνηθίζουν σε μία μιζέρια».

Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη

Αναφερόμενος στην πρόοδο της επιστήμης και των καινοτόμων θεραπειών ο μουσικός Γιάννης Ζουγανέλης προχώρησε σε μία αποκάλυψη:

zouganelis-(1).jpg

«Συνεργαζόμουν με τον Νίκο Ξυλούρη. Πιτσιρίκος ήμουν, αλλά μου έδωσε μεγάλη αξία. Έπαθα σοκ όταν έφυγε από καρκίνο και ένας γιατρός μου είπε – και τότε τα έχασα – ότι εάν ο Ξυλούρης είχε νοσήσει από καρκίνο 10 χρόνια μετά δεν θα πέθαινε», είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved