Φίλιος & Κωνσταντίνος Παντελίδης: Συγκινούν τα αδέλφια του Παντελή για τα 8 χρόνια από το θάvατό του

Showbiz

Φίλιος & Κωνσταντίνος Παντελίδης: Συγκινούν τα αδέλφια του Παντελή για τα 8 χρόνια από το θάvατό του

Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια, το 2016 η φωνή του Παντελή Παντελίδη σίγησε για πάντα μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στα νότια προάστια που στοίχισε τη ζωή του. 

Από τότε δεν υπάρχει μέρα που τα αδέλφια του Φίλιος και Κωνσταντίνος να μην τον σκεφτούν και να τον μνημονεύσουν αφού ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους.

pantelidis-adelfia.jpg

O Kωνσταντίνος και ο Φίλιος Παντελίδης

Μάλιστα, ο Φίλιος ανέβασε σήμερα μία ανάρτηση με αφορμή τη μαύρη επέτειο που βύθισε στην απόλυτη θλίψη και το πένθος την οικογένειά του γράφοντας χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτό του Παντελή Παντελίδη:

«Το καλύτερο παιδί με την καθαρότερη ψυχή που πάτησε το πόδι του πάνω σε αυτή την γη! Τραγούδησες με την ψυχούλα σου για την καψούρα σου και κατάφερες μετά από 8 χρόνια να σε κρατάει όλος ο κόσμος σαν να είσαι ακόμα εδώ! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα. Ο αδερφός σου».

https://www.instagram.com/p/C3fB1w_NguR/

Ανάρτηση όμως για την επέτειο από τα 8 χρόνια του θανάτου του αξέχαστου τραγουδοποιού έκανε και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, μικρότερος αδελφός του Παντελή που ακολουθεί επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του τραγουδιού, όπως και εκείνος. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης συγκεκριμένα έγραψε:

«Το πιο ταλαντούχο πλάσμα που πάτησε το πόδι του σε αυτή τη χώρα και παράλληλα η μεγαλύτερη ψυχή, το φως μεταμορφωμένο σε άνθρωπο! Γίνεται; Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ». Και η δική του ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη.

https://www.instagram.com/p/C3e52IIKjHv/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved