Σοφία Παυλίδου: Δείτε την αγκαλιά με τον κούκλο 20χρονο γιο της, Δημήτρη Φερεντίνο
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Δείτε την αγκαλιά με τον κούκλο 20χρονο γιο της, Δημήτρη Φερεντίνο

 Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει αγκαλιά με τον εικοσάχρονο γιο της, Δημήτρη

Η Σοφία Παυλίδου σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τους δίδυμους γιους της, Κωνσταντίνο και Δημήτρη, όμως αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά.

Η ηθοποιός η οποία αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά, Famagusta, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον έναν της γιο, τον Δημήτρη και έγραψε απλά #Dimitris και πρόσθεσε μια κόκκινη καρδιά.

Η Σοφία Παυλίδου έχει αποκτήσει με τον Χρήστο Φερεντίνο δίδυμους γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, που σήμερα είναι 20 ετών.

pavlidou.sofia_1706457591_3290327217069157227_2872310089.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα είχε πει στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι σχετικά με τους δυο γιους της αλλά και τη σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2016, η Σοφία Παυλίδου τόνισε: «Οι γιοι μου δεν με κυκλοφορούν έξω. Ούτε εγώ στην ηλικία τους ήθελα να κυκλοφορώ με τους γονείς μου. Για εμένα το να έχω καλές σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών μου ήταν επιτακτική ανάγκη. Έχω την ανάγκη να έχω γαλήνη μέσα μου κι αυτό δεν γίνεται όταν έχει θυμό για έναν άνθρωπο.

Αυτά τα 18 χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ουσιαστικά και είχαμε μεγάλο δέσιμο. Θα ήταν χαζομάρα να αφήσουμε να χαθεί όλη η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας λόγω του διαζυγίου. Πολύ σύντομα αφήσαμε στην άκρη τους θυμούς και τους εγωισμούς και κρατήσαμε μεταξύ μας την αγάπη που μας ένωσε και αρχικά».

Δείτε την αγκαλιά με τον κούκλο γιο της, Δημήτρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved