Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη - Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στο αεροδρόμιο
Showbiz

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη - Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στο αεροδρόμιο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχοντας μαζί και τον ενός έτους γιο τους, Πάρη ταξίδεψαν για δύο μέρες στην Τοσκάνη.

Μετά την επιστροφή τους στο σπίτι τους στην Αθήνα, κάποιος από την αεροπορική εταιρεία, έβαλε κωδικούς στη βαλίτσα της influencer με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την ανοίξει, αφού η Ιωάννα δεν είχε τους κωδικούς με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε έξαλλη κατάσταση: «Τα νεύρα είναι πάνω από το κεφάλι μου, να ξέρετε. Έχουμε φτάσει σπίτι μας, ο Δημήτρης προσπαθεί να ανοίξει τη βαλίτσα μου. Κάποιος από την αεροπορική αποφάσισε να κλειδώσει την βαλίτσα με κωδικό που δεν γνωρίζω. Πρακτικά αυτή τη στιγμή πρέπει να σκίσω τη βαλίτσα με μαχαίρι για να πάρω τα πράγματά μου. Το πρωί έχω πάλι πτήση, οπότε λογικά θα πετάξω με σακούλα σκουπιδιών γιατί δεν έχω άλλη βαλίτσα. Έχω άπειρα νεύρα!».

Touni-Alexandrou-(2).jpg

Αυτή η πράξη που έκανε ένας άνθρωπος από την αεροπορική εταιρεία, έκανε έξαλλη την influencer, καθώς ταξιδεύει ξανά και σήμερα μαζί με το παιδί της και δεν θα είχε βαλίτσα μιας και την έσκισε για να πάρει τα πράγματά της.

Touni-Alexandrou-(1).jpg

Μάλιστα σημείωσε ότι η ίδια αεροπορική εταιρεία ήταν εκείνη όπου είχαν ξανά ταλαιπωρηθεί τότε που θα πήγαιναν στην Αμερική!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved