Λιβάνης-Ανδρομάχη: Ποια συνήθεια του ενός ενοχλεί τον άλλον;
Showbiz

Λιβάνης-Ανδρομάχη: Ποια συνήθεια του ενός ενοχλεί τον άλλον;

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της κοινής ζωής τους αφού περιμένουν και το πρώτο τους παιδί, όμως δεν εθελοτυφλούν, παρ' όλο που είναι πολύ ερωτευμένοι. 

Σε κοινή συνέντευξή τους, οι δύο τραγουδιστές αποκαλύπτουν ποια συνήθεια του ενός ενοχλεί τον άλλον στην καθημερινότητά τους. Για παράδειγμα η Ανδρομάχη παραδέχεται ότι δεν της αρέσει που ο αγαπημένος της είναι απόλυτος και μερικές φορές αμετακίνητος στις θέσεις του ενώ ο Γιώργος Λιβάνης αποκαλύπτει πως τον ενοχλεί το γεγονός ότι η Ανδρομάχη δεν έχει καλή αίσθηση του χρόνου. Δείτε τι απάντησαν στην επίμαχη ερώτηση:

Ανδρομάχη: Με ενοχλεί στον Γιώργο όταν είναι απόλυτος σε μερικά πράγματα και αντιδρά. Μπορεί να σκέφτεται κάτι που τον προβληματίζει και όσο και να του μιλάω δεν με ακούει. Πρέπει να ηρεμήσει για να το συζητήσουμε. Έχουμε την ίδια οπτική για τα πράγματα.

Γιώργος: Αυτό που δεν αντέχω στην Ανδρομάχη είναι που παρακολουθεί φανατικά στο YouTube ASMR βίντεο (σ.σ. στοχεύουν στη χαλάρωση του θεατή μέσω οπτικοακουστικών ερεθισμάτων). Επίσης, δεν έχει καλή αίσθηση του χρόνου, συνήθως αργεί. Το είχα κι εγώ παλιά, μέχρι που άργησα πολύ σε μια πρόβα, ο μαέστρος μού μίλησε πολύ απότομα και έτσι συνειδητοποίησα πόσο λάθος ήταν.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved