Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική- Με πλήγωσαν πολύ»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική- Με πλήγωσαν πολύ»

Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, Ακόμα δεν είδες τίποτα. Ο ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για τη σχέση που είχε με τους γονείς του. 

«Μετά από τόσα χρόνια μάλλον δεν τους θυμάμαι καν τους γονείς μου, λυπάμαι που το λέω, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έφυγαν από τη ζωή», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, δείχνοντας πόσο δύσκολα έχει περάσει σε νεαρή ηλικία.

vladimiros.jpg

«Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, εγώ εφηύρα το χιούμορ για να ξεπεράσω τα τότε. Άρχισα να σαρκάζω τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα και μετά την παρέα, για να ξεκολλήσω από τα προβλήματα που είχα. Δεν ήταν και τα πιο καλά παιδικά χρόνια αυτά που πέρασα. Ήταν μια οικογένεια που δεν ήταν και πολύ αγαπημένη, οπότε όλο αυτό δημιουργεί συμπλέγματα στο παιδί», δήλωσε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

VLADIMIROS-KYRIAKIDIS.jpg

«Μετά από τόσα χρόνια μάλλον δεν τους θυμάμαι καν τους γονείς μου, λυπάμαι που το λέω, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έφυγαν από τη ζωή. Αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με τη ζωή μου και όχι με αυτά που είχαν γίνει. Με πλήγωσαν πολύ, αλλά κατάφερα και το έβγαλα από πάνω μου. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να συμβιώσει με τη μάνα μου, υπήρχε μια μόνιμη διαμάχη, λάθη επί λαθών».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved