Βασιλική Τρουφάκου: Η περιπέτεια υγείας, η εγκυμοσύνη, η προσωπική ζωή και ο ρόλος στο Famagusta
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: Η περιπέτεια υγείας, η εγκυμοσύνη, η προσωπική ζωή και ο ρόλος στο Famagusta

Η Βασιλική Τρουφάκου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού περιμένει το πρώτο της παιδί. 

Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε η ίδια προ ημερών μιας και η ζωή της παίρνει πλέον άλλη, ακόμα πιο όμορφη τροπή. Άλλωστε, ανέκαθεν ήθελε να αποκτήσει τη δική της οικογένεια μιας και είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο:

«Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας.

vassiliki_troufakou_1704028352_3269949283972181992_1497120428.jpg

Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία».

Ο άντρας στη ζωή της

Ο σύντροφός της δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος και αυτό δεν είναι τυχαίο. «Είχα σχέση με ηθοποιό, αλλά γενικά δεν ένιωσα ιδιαίτερη έλξη στο να κάνω σχέση με άτομα μέσα από αυτόν τον χώρο. Μετά τις πρώτες εμπειρίες μου, επιλέγω να κάνω σχέση με ανθρώπους εκτός χώρου. Με ξεκουράζει. Έχει καημό η δουλειά μας, δυσκολία, διαρκές άγχος. Θα μου πεις, όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες. Ναι, αλλά δεν ψάχνεις δουλειά ανά τρίμηνο. Εμείς είμαστε νομάδες. Όταν είσαι με έναν άλλον ηθοποιό, έχεις την αλληλεγγύη και τη συνενοχή ενός κοινού πεδίου, αλλά, όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, έχεις μια άλλου είδους προστασία, μια ξεκούραση και μια απόσταση. Νιώθεις ότι μιλάς με φυσιολογικούς ανθρώπους», έχει αποκαλύψει η ίδια.

Οι δύσκολες στιγμές και η περιπέτεια υγείας

Φυσικά δεν υπήρξε μόνο ρόδινη η ζωή της ηθοποιού η οποία έχασε πολύ αγαπημένα της πρόσωπα. Όπως είχε δηλώσει μάλιστα σε τηλεοπτική της συνέντευξη: «Ο πατέρας μου είχε κάποια θέματα υγείας, δεν είναι πια στη ζωή. Ο μπαμπάς μου ήταν ο κλασικός πατέρας των 90’s που δούλευε, που έλειπε πολύ απ’ το σπίτι αλλά είχαμε καλή σχέση. Όταν χάνεται ένας γονιός από τη ζωή, μπαίνει μια μεγάλη τελεία».

Και είχε προσθέσει: «Αν έχεις ζήσει αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται από αυτό και μετά, όταν πια φύγει από τη ζωή, αρχίζει και ανήκει πια σε σένα αυτός ο άνθρωπος και όχι στην αρρώστια του».

Μέσα από μια συγκλονιστική εξομολόγηση η Βασιλική Τρουφάκου μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά «Γιατρός», αποκάλυψε πώς η ίδια βρέθηκε να «παλεύει» όταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

Μία άλλη δύσκολη περίοδος στη ζωή της ήταν όταν η ίδια αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο μάλιστα είχε μιλήσει στο ΟΚ αποκαλύπτοντας: «Είχα μια εσωτερική αιμορραγία, κάτι συνηθισμένο, που κανονικά θα περνούσε μόνο του, αλλά τελικά έπρεπε να κάνω επέμβαση. Οι απόψεις διίσταντο: ο ένας γιατρός έλεγε «πρέπει να το κάνεις με ανοιχτή εγχείρηση», ο άλλος πρότεινε λαπαροσκοπικά. Παρά το γεγονός ότι είμαι γενικά ψύχραιμη, τρόμαξα πολύ. Θυμάμαι να λέω στη μαμά μου: «Θα τα καταφέρω, μαμά;». Η κατάσταση χειροτέρευε, έπεφτε ο αιματοκρίτης μου, από 38 είχε πάει 26, είχα λίτρα αίμα στην κοιλιά μου. Οπότε πήραμε την απόφαση να το κάνουμε λαπαροσκοπικά. Μέσα στο ίδιο βράδυ χρειάστηκε να αλλάξω νοσοκομείο και βρέθηκα στο ασθενοφόρο να αναρωτιέμαι: «Εκεί που ήμουν μια χαρά, γιατί βρίσκομαι να πεθαίνω στην Εθνικό Οδό; Θα προλάβω;». Ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Όσο για την επαγγελματική της πορεία, η Βασιλική Τρουφάκου έχει αφοσιωθεί στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Famagusta, υποδυόμενη τη μητέρα του παιδιού του Ανδρέα Γεωργίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved