Ραφαήλ Καρυωτάκης:Ο ρόλος του Λεωνίδα στη Γη της Ελιάς, η επιτυχία στο TikTok & η συμμετοχή στο J2US
Showbiz

Ραφαήλ Καρυωτάκης:Ο ρόλος του Λεωνίδα στη Γη της Ελιάς, η επιτυχία στο TikTok & η συμμετοχή στο J2US

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης είναι το νέο πρόσωπο της ελληνικής showbiz και όλοι μιλάνε για εκείνον! 

Τον γνωρίσαμε μέσα από το TikTok, τον αγαπήσαμε στην επιτυχημένη σειρά «Γη της Ελιάς» και τώρα τον παρακολουθούμε και στο Just The Two of Us.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Γη της Ελιάς», όμως τώρα τον απολαμβάνουμε στο μουσικό reality Just The Two of Us. Ποιος είναι όμως ο αγαπημένος TikToker ο οποίος είχε διαγράψει λαμπρή καριέρα πριν γίνει γνωστός στο τηλεοπτικό γυαλί;

Η καταγωγή, οι σπουδές και η «Γη της Ελιάς»

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης είναι 24 ετών και κατάγεται από την Κρήτη, αλλά πέρασε τα παιδικά του καλοκαίρια στη Λούτσα. Έχει σπουδάσει επιμελητής πτήσεων, ενώ για αρκετά χρόνια διέμενε στο Μάντσεστερ επειδή αγαπά την κουλτούρα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει την επιθυμία του να σπουδάσει υποκριτική. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:

«Γνώρισα τον Αντρέα (σ.σ. Γεωργίου) μέσα από τα social media. Κάποια στιγμή μού ζήτησε το τηλέφωνό μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να του στείλω κάποια βίντεό μου. Είπα εκείνη τη στιγμή “τι γίνεται”.

Είναι απίστευτο που παίζω δίπλα σε τόσο σπουδαίους ηθοποιούς. Κανένας δεν μου είπε κάτι αρνητικό, όλοι για να με βοηθήσουν μόνο. Η κυρία Κονιόρδου μου πρότεινε μόνη της να μου κάνει κάποια σεμινάρια».

Το TikTok και η ξαφνική φήμη

Αγαπά το κινητό του και δε το αποχωρίζεται ποτέ, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι πολύ πετυχημένος στο TikTok. Ο λογαριασμός του αγγίζει τους 1 εκατομμύριο 300 χιλιάδες followers.

«Το ξεκίνησα πριν 2 χρόνια στην Ελλάδα και έπειτα στην Αγγλία, όπου μετακόμισα. Η καθημερινότητά μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Ξυπνάω, σκρολάρω στο Tικ Τοκ να δω τι υπάρχει, τι είναι στα trends, τι πρέπει να κάνω και τι όχι.

Επιλέγω τι θα φορέσω, φτιάχνω τα φώτα μου και στήνω το βίντεο μου. Έχω φτιάξει ένα μικρό στούντιο στο σπίτι, γιατί πρέπει να φτιάξεις την ποιότητα των βίντεο σου όσο περνάει ο καιρός», έχει δηλώσει για την ενασχόλησή του με το TikTok.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved