Σωτήρης Τσαφούλιας: Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του σκηνοθέτη - Η οικογένεια & οι δύο κόρες τους
Showbiz

Σωτήρης Τσαφούλιας: Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του σκηνοθέτη - Η οικογένεια & οι δύο κόρες τους

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι ένας από τους πιο γνωστούς κι επιτυχημένους σκηνοθέτες στον χώρο του ελληνικού θεάματος και πάντα προκαλεί την προσοχή μας χάρη στο ταλέντο του, τις δηλώσεις του και τη δουλειά του, όχι όμως τόσο για την προσωπική του ζωή. 

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης προσπαθεί να κρατήσει την καθημερινότητά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να προστατέψει τα παιδιά του, αλλά κι επειδή θέλει να απασχολεί τον κόσμο με τη δουλειά του κι όχι με τα προσωπικά του.

Αν και προτιμά να κρατά ήπιους τόνους, είναι γνωστή η σχέση του με την ηθοποιό Άννα Μενενάκου.

tsafoulias-menenakou.jpg

Στο παρελθόν όμως, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπήρξε παντρεμένος. Ποια ήταν η γυναίκα που είχε καταφέρει να του κλέψει την καρδιά και να δημιουργήσει οικογένεια μαζί της;

Τρυφερός πατέρας

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος κι έχει αποκτήσει και δύο κορούλες τις οποίες και λατρεύει!

Ο γνωστός σκηνοθέτης είχε δηλώσει στο παρελθόν για τον γάμο του και την πρώην σύζυγό του:

«Οι κόρες μου είναι το μοναδικό έργο στη ζωή μου που δεν χρειάστηκε δεύτερο draft. Ήταν τέλειες από το πρώτο», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Όσον αφορά το διαζύγιό του και την πρώην σύζυγό του, ο γνωστός σκηνοθέτης είχε αποκαλύψει πως διατηρούν άψογες σχέσεις, καθώς μετά τον μεγάλο χωρισμό συνειδητοποίησαν πόση αγάπη υπάρχει ανάμεσά τους.

«Η περίπτωσή μας, με τη μαμά τους, είναι ο ορισμός του ότι το διαζύγιο υπάρχει για να σώζεται μια σχέση και όχι για να τερματίζεται. Χρειάστηκε να χωρίσουμε για να καταλάβουμε πόσο αγαπάμε, πόσο εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, κάτι που, αν μέναμε μαζί, δεν θα το βλέπαμε και θα περνάγαμε παθογένειες στα παιδιά. Το βλέπω και ως ένα μήνυμα στα κορίτσια μου για το μέλλον: να μη βρεθούν ποτέ εγκλωβισμένες αν περνάνε άσχημα. Η ζωή είναι μία, η ευτυχία είναι επιλογή», έχει δηλώσει ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved