Κοραλία Καράντη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Καλημέρη!
Showbiz

Κοραλία Καράντη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Καλημέρη!

Η Κοραλία Καράντη μάς κρατά συντροφιά μέσα από την τηλεοπτική σειρά Famagusta και τον ρόλο της ως Χριστίνα. Την έχουμε αγαπήσει και λατρεύουμε να μαθαίνουμε νέα για την προσωπική της ζωή! Εσύ έχεις δει τον κούκλο γιο της; 

Η Κοραλία Καράντη, μία από τις ομορφότερες ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης, έχει αποκτήσει έναν γιο με τον Τζώννυ Καλημέρη, έναν από τους γοητευτικότερους άντρες της σόουμπιζ, και το DNA όσον αφορά το παιδί τους, δεν έκανε κανένα λάθος!

Ο Εδουάρδος Καλημέρης, είναι σήμερα 29 χρονών και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του που ακολούθησε στο εξωτερικό για περίπου πέντε χρόνια.

«Τον αποχωρίζομαι πρώτη φορά και είναι δύσκολο για µένα. Τον μεγάλωσα µόνη, παρόλο που ο Τζώννυ είναι εξαιρετικός πατέρας και έχουμε πολύ καλή σχέση», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της το 2014 η Κοραλία Καράντη, την εποχή που εκείνος είχε φύγει για τις σπουδές του στο εξωτερικό.

Ο Εδουάρδος, παρ' όλο που είναι παιδί χωρισμένων γονιών, διατηρεί άψογες σχέσεις και με τους δύο και μάλιστα τούς έχει και αδυναμία όπως βέβαια και εκείνοι στον γιο τους.

Δείτε εδώ φωτογραφίες της Κοραλίας Καράντη με τον γιο της, Εδουάρδο Καλημέρη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved