Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε! Ξαφνικά έκοψε κάθε επαφή, με μπλόκαρε...»
Showbiz

Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε! Ξαφνικά έκοψε κάθε επαφή, με μπλόκαρε...»

O Βασίλης Δημάκης μίλησε για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου στο Πρωινό Σουσού από τις φυλακές Κορυδαλλού και τόνισε ότι αυτό το κεφάλαιο έκλεισε, αφού η Ερασμία έκοψε ξαφνικά κάθε επαφή.

Μετά την ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου για τις πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Δημάκη περί ξαφνικής «εξαφάνισής» της, τώρα ο ίδιος είπε στην εκπομπή του Open:

«Έγινε χθες η λύση του συμφώνου συμβίωσης. Είμαι μια χαρά. Φαίνομαι για στεναχωρημένος; Θα με στεναχωρούσε αν γινόταν κάτω από άλλες συνθήκες ο χωρισμός. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε επικοινωνία για μεγάλο διάστημα, από την ίδια χωρίς λόγο και αιτία, είχα μέσα μου παγώσει, διότι δεν φέρομαι έτσι κι ένας άνθρωπος που αγαπώ… Πράγματα που δεν θες να σου κάνουν, δεν τα κάνεις».

dimakis.jpg

Και πρόσθεσε ο Βασίλης Δημάκης: «Για εμένα είτε υπήρξε στη ζωή μου, είτε δεν υπήρξε, είναι ένα κεφάλαιο που δεν ξέρω καν αν θα το ανοίξω ποτέ ξανά. Έχει κλείσει. Ούτε μία στο τετράκις δεν σκέφτομαι επανασύνδεση. Ξαφνικά έκοψε κάθε επαφή. Με είχε μπλοκάρει παντού. Πιστεύω ότι έχουν παρέμβει τρίτα άτρομα στη σχέση μας με τη γνώμη τους. Δεν εννοώ στο ερωτικό κομμάτι, εννοώ από το φιλικό ή το οικογενειακό κομμάτι, δεν μπορώ να γνωρίζω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved