J2US -Μανώλης Κλωνάρης: Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς, η ηλικία και η έκπληξη στο μουσικό σόου
Instagram / manolisklonaris_
Showbiz

J2US -Μανώλης Κλωνάρης: Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς, η ηλικία και η έκπληξη στο μουσικό σόου

Ο Μανώλης Κλωνάρης έγινε γνωστός χάρη στον ρόλο του Στάθη στη Γη της Ελιάς, τώρα όμως αποτελεί εμφάνιση - έκπληξη στο Just the Two of Us!

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τον τηλεοπτικό ρόλο του Στάθη στη Γη της Ελιάς και τώρα κάνει νέα βήματα στην καριέρα του μέσα από το λαμπερό σόου μουσικής.

Το μικρόβιο της υποκριτικής & ο Ανδρέας Γεωργίου

Τον Μανώλη Κλωνάρη τον πρωτοείδαμε στη σειρά Μπρούσκο στον ρόλο του Αλκιβιάδη, επομένως έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου!

Ο ηθοποιός έχει καταγωγή από το Νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο, είναι 34 ετών και έχει τρεις αδελφές!

Είναι γεννημένος στις 20 Αυγούστου του 1990!

Ο ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή του κατά το παρελθόν: «Γεννήθηκα και µεγάλωσα στη Ρόδο. Έχω µια µεγάλη οικογένεια: τρεις αδερφές και δυο γονείς, που µας υπεραγαπάνε. Οι συµπεριφορές των ανθρώπων ήταν κάτι που ένιωθα ότι µε αφορούσε από µικρό. Παρατηρούσα και έψαχνα γιατί κάποιος άνθρωπος παρουσιάζει µια συγκεκριµένη συµπεριφορά και ψυχολογία. Στο γυµνάσιο µπήκα στο θεατρικό εργαστήρι του σχολείου και ανεβάσαµε παραστάσεις. Έτσι, το «µικρόβιο» της υποκριτικής µπήκε για τα καλά µέσα µου».

manolis-klonaris.jpg

Η σχέση με την Τζόυς Ευείδη

Πριν χρόνια σε συνέντευξή της η Τζόυς Ευείδη είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, μπορώ ίσως να σας πω πως είμαι και ερωτευμένη».

Η δημοφιλής ηθοποιός έζησε ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό του νεαρού τότε ηθοποιού Μανώλη Κλωνάρη, όπως είχαν αποκαλύψει άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος στη Real Life πριν από περίπου έξι χρόνια. Τότε, ο Μανώλης Κλωνάρης συμμετείχε στην παράσταση «Ευτυχισμένος πρίγκιπας» που είχε διασκευάσει και σκηνοθετήσει η Τζόυς Ευείδη! Και μπορεί τότε να υπήρχαν δημοσιεύματα για τους δύο ηθοποιούς, όμως ποτέ δεν είδαμε κάποια κοινή φωτογραφία τους!

manolis-klonaris-(2).jpg

Το Just the Two of Us και η εμφάνιση - έκπληξη

Ο Μανώλης Κλωνάρης συμμετέχει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο Just the Two of Us με τη «δασκάλα» του Ζωή Παπαδοπούλου. Οι δυο τους μάλιστα, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές!

«Το είπες καλά αλλά ήταν πολύ χαμηλά. Παρ' όλα αυτά τα έβγαλες πέρα εξαιρετικά» σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ η Καίτη Γαρμπή τόνισε: «αυτά τα τραγούδια τα έχουν πει καλλιτέχνες που έχουν μεγάλη έκταση φωνής. Ήταν χαμηλό για τον Μανώλη, στην αρχή δεν πάτησες καλά, αλλά λίγο – λίγο τα βρήκες τα πατήματά του».

«Άλλο ένα υπέροχο ζευγάρι. Τον Μάνο τον ξέρω πολλά χρόνια. Μανώλη μου ήσουν πάρα πολύ καλός και κακώς του δίνουν τον ρόλο του κακού, είναι πολύ καλό παιδί»,

«Θα δούμε πολύ ωραία πράγματα και από τους δύο», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε εδώ το βίντεο με την εμφάνιση του Μανώλη Κλωνάρη στο Just the Two of Us:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved