Γιάννης Αϊβάζης: «Είχα χάσει κάποιο κομμάτι της εφηβείας μου. Με την κόρη μου μεγαλώνουμε σαν φίλοι»
Showbiz

Γιάννης Αϊβάζης: «Είχα χάσει κάποιο κομμάτι της εφηβείας μου. Με την κόρη μου μεγαλώνουμε σαν φίλοι»

Ελένη: Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα 22/4 και μίλησε για πολλά και φυσικά για την οικογένειά του.

Όπως είπε υπάρχουν πάντα στον χώρο κάποιοι άνθρωποι που εμπιστεύονται το ταλέντο σου και θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό που κάνεις. Ένας από αυτούς, όπως είπε, είναι ο Τάσος Νούσιας.

Αναφέρθηκε όμως, και στη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου.

«Πια είναι πιο εύκολο να δουλεύουμε μαζί με την Μαρία. Ξέρω πότε να μην μιλήσω. Έχουμε κοινούς στόχους και συμπίπτουμε στις απόψεις μας. Μου κρατάει κακία που δεν έπαιξε στην ταινία αλλά δεν υπήρχε ρόλος. Γράφω καινούρια ταινία τώρα, όπου μπορεί να παίξει. Η επόμενη είμαι μία ταινία που την έχω γράψει από το 2008. Μόλις τελειώσει η προβολή του ‘’Abyss in’’ μετά τον Μάρτιο στο εξωτερικό, θα γίνουν προβολές και στην Ελλάδα αλλά θα μπει σε πλατφόρμα σίγουρα», είπε.

aivazis.jpeg

Σε σχέση με την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Jordan» στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Κορινθίου, είπε:

«Έχει γίνει πρόταση να παιχτεί το ‘’Jordan’’ σε ένα κεντρικό θέατρο του Λονδίνου. Ήταν γίνει πριν μερικούς μήνες αλλά η Μαρία είχε να κάνει μια επέμβαση. Το έργο θα παιχτεί στα ελληνικά αλλά θα υπάρχουν υπέρτιτλοι».

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε και για την κόρη του, Ισμήνη, η οποία πλέον βρίσκεται στην εφηβεία.

«Η κόρη μου είναι στην εφηβεία. Είναι πρωτόγνωρο. Μεγαλώνουμε μαζί σαν φίλοι. Η Ισμήνη είναι πολύ κοντά μου και μου συζητάει πράγματα. Δεν της αρέσει να συζητάω για εκείνη δημόσια. Τώρα την ενδιαφέρουν τα του σχολείου αλλά όχι τόσο η υποκριτική», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ενώ για τη δική του εφηβεία, αποκάλυψε:

«Εγώ σαν έφηβος ήθελα να γίνω πιο αυτόνομος γιατί οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι. Οι γονείς μου χωρίσανε και προσπαθούσα να διαχειριστώ ένα άλλο κομμάτι, το πώς θα φτιάξω τη ζωή μου. Έχω πάρει πολύ αγάπη από τους γονείς μου αλλά μέχρι να καταφέρω να κάνω αυτό που αγαπάω, κουράστηκα. Και νομίζω είχα χάσει κάποιο κομμάτι της εφηβείας μου. Ήμουν πολύ περιορισμένος οικονομικά, όχι επειδή οι γονείς μου δεν ήταν μαζί μου, αλλά επειδή δεν ήθελα να τους επιβαρύνω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved