Ράκος η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία της μητέρας της – Υποβασταζόμενη από την κόρη της, Όλγα
Showbiz

Ράκος η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία της μητέρας της – Υποβασταζόμενη από την κόρη της, Όλγα

Καταβεβλημένη η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία της μητέρας της που γίνεται σε λίγη ώρα.

Ντυμένη στα μαύρα και υποβασταζόμενη από την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, η τραγουδίστρια έφτασε στο νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει τη μητέρα της.

H μητέρα της Άντζελας έφυγε από τη ζωή στις 21 Φεβρουαρίου και σήμερα, 23 Φεβρουαρίου στο νεκροταφείο Ηλιούπολης στις 11 το πρωί γίνεται η κηδεία.

Η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τη μητέρα της, για το στήριγμά της: «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ’ αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου».

1708520868170-172220046-antzela-dimitriou.jpg

Η Άντζελα Δημητρίου με την μητέρα της.

Όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4 είχε πει για τη μητέρα της: «Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

Δείτε τα πρώτα πλάνα από την άφιξη της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη στο νεκροταφείο που προβλήθηκε στο Πρωινό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved