Σπυροπούλου: Έτσι «έκρυβε» επιμελώς την κοιλίτσα της πριν την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης
Showbiz

Σπυροπούλου: Έτσι «έκρυβε» επιμελώς την κοιλίτσα της πριν την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

To δεύτερο τρίμηνο της δεύτερης εγκυμοσύνης της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η αποκάλυψη του ευτυχούς γεγονότος έγινε το βράδυ της Πέμπτης (22-02) στο εστιατόριο του συζύγου της στο κέντρο της Αθήνας και αποκάλυψε ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος.

Η ίδια μάλιστα έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις λέγοντας πως έχουν μάθει το φύλο του μωρού.

1708688272588-723442165-d6f25c3a-spiropoulou1.webp

«Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», είπε.

Δες στη gallery φωτογραφίες από την αρχή της εγκυμοσύνης της και πώς έκρυβε επιμελώς την κοιλίτσα της με τα outfits της.

«Γενικά είχα εύκολη εγκυμοσύνη αλλά απ’ όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και έκτοτε εγώ είχα πάρα πολλές επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα. Δεν υπήρχε κάποια αιτιολογία για το πώς προέκυψε. Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες εργάσιμες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ. Έκανα την εξέταση που ήταν επώδυνη, γιατί είναι επεμβατική μέθοδος. Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έτρωγα πάρα πολύ. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα έβαλα τότε. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”», είχε πει για πρώτη της εγκυμοσύνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved