Κατερίνα Στικούδη: «Μαμ, κακά και νάνι»- Το viral βίντεο που περιγράφει τη ζωή της με ένα νεογέννητο
NDP Photo Agency
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Μαμ, κακά και νάνι»- Το viral βίντεο που περιγράφει τη ζωή της με ένα νεογέννητο

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε για δεύτερη φορά μαμά και δε δίστασε να δείξει δημόσια πώς είναι η ζωή μιας γυναίκας με ένα νεογέννητο. Φυσικά το video στο TikTok έγινε viral και τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή!

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έγιναν για δεύτερη φορά γονείς πριν από λίγες μέρες και κράτησαν στην αγκαλιά τους το υγιέστατο αγοράκι τους, τον Νίκο!

Μιλώντας στην Super Κατερίνα μετά τη γέννηση του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε: «Βγήκε 3.700, γερός και μεγάλος. Έζησα τα δύο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα με τον Νίκο, γέννησα μέσα σε 2μιση ώρες. Ο Βύρωνας ξέρει ότι ένας Νίκος θα έρθει στο σπίτι να τον φροντίσουμε.

Αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και όλοι ήταν δίπλα μου. Ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη. Κάθε γέννα η γυναίκα τη βιώνει ξεχωριστά. Το θέμα είναι να υπάρχει ψυχραιμία και να μην αγχωθεί. Εύκολη γέννα δεν υπάρχει».

Πριν από λίγες ώρες η Κατερίνα Στικούδη με ένα σύντομο βίντεο στο TikTok θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της πώς είναι η πραγματικότητα για μία γυναίκα με δύο παιδιά, το ένα από τα οποία να είναι και νεογέννητο.

«Μαμ, κακά και νάνι». Αυτές οι τρεις λέξεις ήταν αρκετές για να περιγράψει τις τελευταίες της μέρες.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από τη μέρα που πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο η νέα μανούλα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved