Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: «Υπάρχουν στοιχεία για τις καταγγέλλουσες που θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Εξελίξεις φαίνεται πως θα έρθουν για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τη δικαστική διαμάχη που έχει τα τελευταία χρόνια μετά τις καταγγελίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού. 

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικούς μήνες, η δίκη ολοκληρώθηκε πρωτόδικα με τον γνωστό ηθοποιό να κρίνεται ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού, όχι όμως και για τον βιασμό. Στις αρχές Ιουνίου έχει οριστεί η δίκη στο εφετείο και όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του ηθοποιού Κική Πακιρτζίδου που μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

filippidis.jpg

«Ξεκινήσαμε με τρεις καταγγέλλουσες, για την πρώτη έχει αθωωθεί αμετάκλητα. Η αμφιβολία ήταν απέναντι στην καταγγέλλουσα και όχι στον κ. Φιλιππίδη. Η δε απόφαση έγινε αμετάκλητη γιατί η καταγγέλλουσα οδήγησε με ψευδείς καταθέσεις και δεν έκανε αίτηση για την έφεση της απόφασης ενώ περιφερόταν σε ανακριτικά γραφεία και έλεγε πως την είχε βιάσει. Έλεγε πως κράτησε το παντελόνι του πρώτου βιασμού και το φόρεσε τη δεύτερη φορά που πήγε. Αυτά αντιβαίνουν στη κοινή λογική. Έτσι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και απομένουν οι δύο καταγγελίες» τόνισε στις δηλώσεις της η γνωστή δικηγόρος και συνέχισε λέγοντας:

«Για τις υποθέσεις που έρχονται υπάρχουν στοιχεία και για τις καταγγέλλουσες και για τους μάρτυρες που έχουν καταθέσει και θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση. Επιβεβαιώνουν πως αυτά που λένε οι καταγγέλλουσες και οι μάρτυρες δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που έχουν εξιστορήσει στις δικαστικές αρχές».

Η Κική Πακιρτζίδου κατέληξε λέγοντας: «Ο κόσμος νομίζει πως οι καταγγέλλουσες ήταν η κ. Παπαχαραλάμπους, η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Αλλά δεν είναι αυτές. Η πρώτη καταγγέλλουσα είναι η γυναίκα που ο κ. Φιλιππίδης έχασε την ελευθερία του».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved