Ευδοκία Ρουμελιώτη: Το προξενιό με τον σύζυγό της και η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Το προξενιό με τον σύζυγό της και η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νικηφόρου Χαραγκιώνη και οι δυο τους έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια. 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρίσκεται στο πλευρό του Νικηφόρου Χαραγκιώνη με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Δημήτρη.

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην γνωριμία με τον σύζυγό μου»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα αποκάλυψε πως ο γάμος της προέκυψε από προξενιό που μάλιστα σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Εμένα μου γνωρίσανε τον Νικηφόρο και πιστεύω ότι έκανα ένα πετυχημένο γάμο. Είπα στην κουμπάρα μου, που πια μας πάντρεψε, και στον Βασίλη Μπισμπίκη που έχει παίξει κι αυτός μεγάλο ρόλο, ότι θέλω έναν άνθρωπο που να φορεί γυαλάκια, να είναι φλώρος, να φοράει κοστούμι και να μην έχει καμία σχέση με τον χώρο μου. Μου τον έφεραν στο θέατρο, με είδαν, εγώ έπεσα κάτω, αλλά ο Νικηφόρος μου έκανε τον δύσκολο. Και μετά από 20 μέρες έπεσε κι αυτός. Πέρασαν 20 μέρες για να σκεφθεί αν θέλει να βγει μαζί μου ο Νικηφόρος».

Η αλλαγή στα μαλλιά της

Αν και η Ευαγγελία Ρουμελιώτη υποστηρίζει άψογα εδώ και χρόνια τα à la garçon κουρέματα, η νέα αλλαγή που έκανε στο look της ομολογούμε πως της πηγαίνει.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε κι εσείς, η αγαπημένη ηθοποιός έχει αρχίσει να μακραίνει λίγο τα μαλλιά της και να τους δίνει μια μελί απόχρωση. Τα σχόλια φυσικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πήραν φωτιά με τους followers της να υποστηρίζουν πως μοιάζει στην Gillian Anderson.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved