Δανάη Μπάρκα–Φίλιππος Τσαγκρίδης: Καρέ καρέ το παθιασμένο φιλί - Το βίντεο «φωτιά» που έγινε Viral
Showbiz

Δανάη Μπάρκα–Φίλιππος Τσαγκρίδης: Καρέ καρέ το παθιασμένο φιλί - Το βίντεο «φωτιά» που έγινε Viral

Viral έγινε το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστές την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε τρυφερό τετ α τετ και αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά σε βραδινή τους έξοδο.

Η παρουσιάστρια του Mega και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, γνωστός εφοπλιστής που τον τελευταίο καιρό έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας διασκέδασαν στον Κεραμεικό και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους.

barka - tsagkridis

Δανάη Μπάρκα–Φίλιππος Τσαγκρίδης

Το διαδίκτυο πήρε… φωτιά μόλις δημοσιεύτηκε το βίντεο που θα δείτε παρακάτω:

Δανάη Μπάρκα–Φίλιππος Τσαγκρίδης - Δείτε το υλικό:

Το unfollow της Κατερίνας Καινούργιου

Το παθιασμένο φιλί της Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη επιβεβαιώνει πως είναι το νέο hot ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Ο επιχειρηματίας μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον έρωτα στα μάτια της παρουσιάστριας του Mega.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε… unfollow την Δανάη Μπάρκα από το Instagram ενώ η τελευταία συνεχίζει να την ακολουθεί. Οι δυο γυναίκες ήταν φίλες αλλά όπως φαίνεται αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

TSAGKRIDIS-MPARKA.jpg

Η παρουσιάστρια του Alpha είχε δηλώσει πρόσφατα για την Δανάη Μπάρκα:

«Τη Δανάη την είδα στο θέατρο χθες. Την είδα από μακριά. Είδα τη Δανάη σε κάποια στιγμή από μακριά, δε χαιρετηθήκαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα, και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δε μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του, «θα σε κράξω αύριο γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ με αυτό που έκανες με τη Φαίη ή τον οποιονδήποτε», το να πετάς υπονοούμενα με κούπες και τέτοια… Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved