Μικρούτσικος για Ανανία: «Μου είπαν όλοι για περίεργες συμπεριφορές»
Showbiz

Μικρούτσικος για Ανανία: «Μου είπαν όλοι για περίεργες συμπεριφορές»

Super Κατερίνα: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε νέες βολές σήμερα 28/2 για την Τραϊάνα Ανανία μετά την κόντρα τους που ξέσπασε χθες.

Θυμίζουμε ότι χθες ο παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα με αφορμή τις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία ότι «δεν θέλει να θυμάται τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη».

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές. Υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν. Αν εγώ είμαι δυστροπάτζα, μπορεί να μην θέλω να θυμάμαι. Εγώ την είδα εδώ. Ρώτα τους εργαζόμενους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση και το λέω για να δούμε πώς μερικοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους σε σχέση με τους συνεργάτες του. Αυτή τη στιγμή μου λες ότι λέω ψέματα; Θα σου φέρω στο διάλειμμα δέκα ανθρώπους, όχι έναν. Αν το θεωρείς αντιδεοντολογικό, παίρνω εγώ την ευθύνη αλλά είναι αλήθεια», είπε χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θέλω καν να θυμάμαι την εμπειρία μου με τον Γιώργο Κιμούλη»

«Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν συνεχώς και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω. Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα. Εγώ ψέματα εδώ πέρα δεν λέω».

Εκείνη έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δεν νομίζω ότι είχε σαν στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη», έγραψε.

Σήμερα 28/2, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προέβη σε νέες δηλώσεις:

«Καταρχήν είναι μια πολύ μετρημένη απάντηση και αυτό το εκτιμώ γιατί θα μπορούσε να δημιουργήσει θέμα. Εγώ είπα τι μου έχουν πει. Δεν έχω προσωπική άποψη. Μου έχουν μιλήσει εργαζόμενοι και από χθες μου έχουν μιλήσει και άνθρωποι από το J2US. Δεν έρχομαι εγώ σαν καρφί. Είδα μια κριτική. Μίλησα για συμπεριφορές περίεργες, όταν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σε κατηγορούν γι' αυτό. Δεν μου το είπε ένας, μου το είπαν όλοι», είπε και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι που μου είπαν είναι απλοί εργαζόμενοι και λένε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Θα μου επιτρέψετε να μην τις αναφέρω. Αν τώρα θέλει η εισαγγελία της Barking Well να φωνάξει, να τις πω ποιες ήταν αυτές. Αυτό ήταν αστείο. Είναι άλλη η συμπεριφορά της όταν είναι να βγει στον αέρα με πριν. Έτυχε και μίλησα και με ηθοποιό που είχε παίξει και μου λέει "σα να την έχεις φωτογραφίσει", χθες το βράδυ. Δεν θα σου πω ποιος ηθοποιός. Όχι από το J2US αλλά ηθοποιός που έπαιξε μαζί της. Μίλησα χθες το βράδυ με ηθοποιό από τον Παράδεισο. Ο ηθοποιός με τον οποίο μίλησα, μου είπε ότι είναι όπως τα λέω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Τραϊάνα Ανανία: Το viral τσιφτετέλι, ο νέος έρωτας & η πιο άσχημη στιγμή της ζωής της

Σάββατο με φίλους: Οι καλεσμένοι του Φερεντίνου & το ζεϊμπέικικο της Παλληκαράκη! Αποκλειστικές φωτό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved