Σάββατο με φίλους: Οι καλεσμένοι του Φερεντίνου & το ζεϊμπέικικο της Παλληκαράκη! Αποκλειστικές φωτό
Media

Σάββατο με φίλους: Οι καλεσμένοι του Φερεντίνου & το ζεϊμπέικικο της Παλληκαράκη! Αποκλειστικές φωτό

Σάββατο με φίλους: Αυτό το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 21.00, θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα στον Γιώργο Μαργαρίτη.

Ο Χρήστος Φερεντίνος για άλλη μια φορά με ανεβασμένη διάθεση θα υποδεχτεί τους λαμπερούς καλεσμένους του στο πλατό και οι τηλεθεατές θα ζήσουν άλλη μια μοναδική βραδιά, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στην όμορφη αυτή παρέα θα βρεθούν: ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Χρήστος Χολίδης, ο Σπύρος Γραμμένος, η Σαββέρια Μαργιολά και η Άσπα.

Τη μεγάλη παρέα συμπληρώνουν οι Θοδωρής Βαμβακάρης - Τάκης Γιαννούτσος, Τραϊάνα Ανανία, Νίκη Παλληκαράκη, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης κ.ά.

GIWRGOS-MARGARITHS-XRHSTOS-FERENTINOS.jpg

Ο Γιώργος Μαργαρίτης με τον Χρήστο Φερεντίνο.



Αξίζει να σημειωθεί πως άλλα πρόσωπα που θα απολαύσουμε στην εκπομπή, σε μεταγενέστερο χρόνο, είναι η Ελένη Βιτάλη, ο Στέφανος Κορκολής και ο Αντύπας.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η νέα βραδινή εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο και ο παρουσιαστής υποδέχτηκε την κορυφαία ερμηνεύτρια Γλυκερία αλλά και εκλεκτούς φίλους δημιουργώντας ένα ξεχωριστό μουσικό βράδυ για τους τηλεθεατές.

Με μεγάλες ερμηνείες, αγαπημένα τραγούδια και αληθινό κέφι η εκπομπή «Σάββατο με φίλους» κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού στο γενικό σύνολο με ποσοστό 14,5% και μέσο όρο 569.123 τηλεθεατές. Στη ζώνη μετάδοσής της, προπορεύτηκε έναντι των προγραμμάτων του ανταγωνισμού.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από την εκπομπή του Σαββάτου, στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved