Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υποπτευόμαστε ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια»
Showbiz

Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υποπτευόμαστε ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια»

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις εξελίξεις που αφορούν τον θάνατο της μεγάλης ηθοποιού.

Ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος με αίτημα προς την Εισαγγελία ζητεί τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες θανάτου της Ελληνίδας ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

Μεταξύ άλλων, έχει ήδη καταθέσει η Γεωργιανή βοηθός η οποία βρήκε σοβαρά τραυματισμένη τη Μαίρη Χρονόπουλου, μέσα στο σπίτι της, καθώς και ένας ηθοποιός ο οποίος βοηθούσε τη αείμνηστη ηθοποιό σε διάφορες εργασίες και έχει λάβει ένα ποσό από την διαθήκη.

xronopoulou.jpg

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη».

«Εμείς οι φίλοι της Μαίρης στεναχωρηθήκαμε από τον ξαφνικό θάνατο. Δεν ξέρουμε όμως τι έγινε. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και για τον τρόπο που χτύπησε αλλά και για το πώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τώρα ολοκληρώθηκε μία προκαταρκτική που είχε γίνει από το αστυνομικό τμητά της Παιανίας όπου εξετάστηκε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της Μαίρης. Ακόμα δεν έχουμε βρει πιο είναι το ασθενοφόρο που την μετέφερε. Υπάρχει μία συσκότιση», είπε αρχικά.

xronopoulou-kentriki1.jpg

Και πρόσθεσε: «Αναμένουμε να διατάξει περαιτέρω έρευνα ο εισαγγελέας. Δεν βρέθηκαν κοσμήματα και κάποια χρήματα στο σπίτι της. Στην απόφαση βρήκαν πως όλα τα πράγματα έκαναν 4.565 ευρώ. Μόνο οι πίνακες, και τα χαλιά που είχε η Μαίρη ήταν πολλά. Αυτά όλα πλέον να ερευνηθούν. Πρέπει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου να δούμε τι έγινε εκείνο το βραδύ. Εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Μαίρη Χρονοπούλου: Η εισαγγελική παρέμβαση, οι συνθήκες θανάτου, τα κενά & τα λεφτά που δε βρέθηκαν

«Η Χρονοπούλου κουβαλούσε πάντα το φίλτρο στην τσάντα-Αυτό με την εικόνα το είχαμε και με την Αλίκη»

Όταν η Μαίρη Χρονοπούλου πήγε σε κηδεία αγνώστου για να κάνει μυστικά ένα γύρισμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved