Μαίρη Χρονοπούλου: Η εισαγγελική παρέμβαση, οι συνθήκες θανάτου, τα κενά & τα λεφτά που δε βρέθηκαν
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Η εισαγγελική παρέμβαση, οι συνθήκες θανάτου, τα κενά & τα λεφτά που δε βρέθηκαν

Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από αίτημα του δικηγόρου της, Δημήτρη Χατζημιχάλη, ο οποίος μίλησε σε απευθείας σύνδεση στο «Στούντιο 4», το μεσημέρι της Τρίτης (27/2). 

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος

«Οι φίλοι της Μαίρης, όταν είδαμε αυτό που έγινε, πραγματικά μας στεναχώρησε, γιατί ήταν κάτι ξαφνικό και αδικαιολόγητο. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν καλά και στη διάθεση και στην υγεία της. Είχε μόνο κάποια κινητικά προβλήματα λόγω ενός ατυχήματος αλλά μέσα στο σπίτι της κινούταν μόνη, χωρίς βοήθεια», υποστηρίζει ο κύριος Χατζημιχάλης.

«Η Χρονοπούλου κουβαλούσε πάντα το φίλτρο στην τσάντα-Αυτό με την εικόνα το είχαμε και με την Αλίκη»

«Όταν γύρισε ένα βράδυ η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, τη βρήκε πεσμένη στο σαλόνι με αίματα στο κεφάλι της, μακριά από σκάλες, γιατί πολλά ειπώθηκαν για σκάλες και τα λοιπά. Η οικιακή βοηθός κάλεσε έναν συνάδελφο της Μαίρης και γείτονα και μαζί κάλεσαν ένα νοσοκομειακό», συμπληρώνει ο γνωστός δικηγόρος.

xronopoulou.jpg

«Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι άνθρωποι από το νοσοκομειακό για να καταθέσουν. Κατέθεσαν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, ο γείτονας και στη συνέχεια κάποιοι φίλοι της. Στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ. Η Μαίρη είχε αφήσει διαθήκη να περάσει η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού», ανέφερε για τη Μαίρη Χρονοπούλου ο κύριος Χατζημιχάλης.

xr332.jpg

«Μετά από δικό μας αίτημα έγινε η προκαταρκτική και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχει παραληφθεί ακόμα. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά. Ο χώρος και ο τρόπος που τραυματίστηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό, επίσης απορία μας προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα», τόνισε ο κύριος Χατζημιχάλης για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved